2 ay önce Özel Haberler

Mutfakta yemek yaparken oluşabilecek yangınlar, ciddi tehlikeler yaratabilir. Özellikle tenceredeki yağın alev alması, eğer doğru müdahalede bulunulmazsa büyük yangınlara yol açabilir. Peki, böyle bir durum karşısında ne yapılmalıdır?

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano takımını 1-0 geriye düşmesine rağmen 4-3 mağlup etmeyi başardı.. 38 yaşındaki Bosnalı golcü Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçta, sarı-lacivertliler özellikle ikinci yarıda harika performans sergiledi. Ferdi Kadıoğlu harika bir gol attı. Fenerbahçe rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

2 ay önce Gündem

Sokak hayvanlarına ilişkin 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edildi.

2 ay önce Kültür Sanat

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerinde yer aldığı “Joker: Folie a Deux” (Joker: İkili Delilik) filminden yeni fragman yayınlandı. 81. Venedik Film Festivali'nin Ana Yarışma seçkisinde yer alan film, 4 Ekim'de vizyona girecek.

2 ay önce Magazin

Akın Akınözü Cumartesi günü 59 yaşındaki kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nü kanser yüzünden kaybetti. Cenaze töreninde geçmişteki rol arkadaşı Ebru Şahin'i göremeyenler Şahin'e tepki gösterdiler. Ancak Şahin'in Akınözü'nü arayarak başsağlığında bulunduğu öğrenildi.

2 ay önce Ekonomi

Bazı spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF) kripto para piyasasına yeni bir yatırımcı topluluğu ve derinlik getirebileceği belirtiliyor.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından açıklanan 2024 Haziran ayı “Finansal Piyasa Özet Verileri”ne göre; bu yılın ilk yarısında yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları, yüzde 42,3 oranında büyüyerek, 3 trilyon 699 milyar liraya, yabancı yatırımcıların pay senedi varlıkları ise yüzde 46 büyüyerek 2 trilyon 274 milyar liraya çıktı

2 ay önce Ekonomi

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, gelecek 10 yılda dünya genelinde en fazla yere uçan hava yolu şirketi olma hedefinin yanı sıra kültürel tanıtım ve uluslararası işbirlikleriyle de ön planda olacaklarını bildirdi.