3 ay önce Magazin

Akın Akınözü Cumartesi günü 59 yaşındaki kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nü kanser yüzünden kaybetti. Cenaze töreninde geçmişteki rol arkadaşı Ebru Şahin'i göremeyenler Şahin'e tepki gösterdiler. Ancak Şahin'in Akınözü'nü arayarak başsağlığında bulunduğu öğrenildi.

3 ay önce Ekonomi

Bazı spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF) kripto para piyasasına yeni bir yatırımcı topluluğu ve derinlik getirebileceği belirtiliyor.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından açıklanan 2024 Haziran ayı “Finansal Piyasa Özet Verileri”ne göre; bu yılın ilk yarısında yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları, yüzde 42,3 oranında büyüyerek, 3 trilyon 699 milyar liraya, yabancı yatırımcıların pay senedi varlıkları ise yüzde 46 büyüyerek 2 trilyon 274 milyar liraya çıktı

3 ay önce Ekonomi

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, gelecek 10 yılda dünya genelinde en fazla yere uçan hava yolu şirketi olma hedefinin yanı sıra kültürel tanıtım ve uluslararası işbirlikleriyle de ön planda olacaklarını bildirdi.

3 ay önce Teknoloji

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, ilk yurt dışı uçuş gösterisini İngiltere'de gerçekleştiren Türkiye'nin özgün helikopteri GÖKBEY'in yurt dışından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

3 ay önce Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,74 değer kaybederek 11.089,53 puandan tamamladı.

3 ay önce Ekonomi

Yapı Kredi, Alman Bankhaus J. Faisst (“BHF”) hisselerinin tamamını satın aldı. Satın alınan bankada 60 milyon euroluk sermaye artışı gerçekleştirilecek ve unvanı Ağustos ayı itibarıyla “Yapı Kredi Almanya” olarak değiştirilmiş olacak

3 ay önce Sağlık

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akdoğan, sıcak günlerde ishal vakalarının arttığını belirterek, "Bol sıvı ile birlikte posasız ve yağsız gıdaları tüketmeyi öneririz." dedi.

3 ay önce Ekonomi

Renault, Megane Sedan modeli ile engelli vatandaşlara özel ÖTV muafiyeti fırsatı sunuyor. Bu muafiyet, engelli bireylerin araç sahibi olmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Renault’nun yeni modeli, bu dönemde devlet destekli avantajları değerlendirerek dikkat çekici bir çözüm sunuyor. Özellikle yüksek fiyatların hakim olduğu piyasada bu muafiyet büyük bir avantaj sağlıyor.

3 ay önce Dünya

Atlantik geçişinin başarısız olmasının ardından bir çift cankurtaran botunda hareketsiz halde bulundu. 70 yaşındaki Brett Clibbery ve eşi Sarah Packwood, 13 metrelik yelkenlileri SV Theros ile seyahat ediyorlardı. Ancak cesetleri, Nova Scotia'daki Sable Adası'na vuran bir cankurtaran botunda bulundu.