2 ay önce Spor

Beşiktaş'ın yeni transferi Can Keleş, siyah-beyazlı taraftarların kendisini çok etkilediğini belirtti.

2 ay önce Spor

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa'da tribünlerdeki oturma planı belli oldu.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Temmuz ayına ait Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayınladı. Raporda, 31 Temmuz itibarıyla dolar kurunun 33,3358 TL olacağı öngörülüyor. Yıl sonu dolar kuru beklentisi 37,3667 TL, 12 ay sonrası beklenti ise 41,5175 TL olarak belirlendi.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe'den sürpriz transfer. Brezilyalı Wesley Teixeira'nın transferi konusunda aşama kaydedildi. Kulübü Corinthians ile transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, 19 yaşındaki genç oyuncuyu kadrosuna katmak üzere. Jose Mourinho'nun yönetime transfer edilmesi için rapor verdiği Sambacı, Türkiye'ye gelmeye ve Mourinho ile çalışmaya sıcak bakıyor. Wesley Teixeira'nın piyasa değeri 10 milyon Euro.

2 ay önce Gündem

2024 yılının beklenen modellerinden olan Yeni Renault Duster, 23 Temmuz itibarıyla satışa sunuldu.

2 ay önce Teknoloji

Türk Havacılık Uzay Sanayii, TEI ve GE Aerospace, ileri seviye Jet Eğitim Uçak Programı HÜRJET için iş birliğini genişletmek amacıyla Mutabakat Anlaşması imzalıyor.

2 ay önce Teknoloji

Aşırı sıcak havada cep telefonlarının uzun süreli şarjda bırakılmaması konusunda uyarılarda bulunan telefon tamircileri, sahte bataryalara karşı da vatandaşları uyardı.

2 ay önce Dünya

İngiltere'nin Leeds şehrindeki Harehills bölgesinde 18 Temmuz akşamı polis aracının devrildiği ve çift katlı otobüsün ateşe verildiği olaylara karışan 20 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

2 ay önce Gündem

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yanıtlaması talebinde bulunarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi sundu. 'Aydın ili Didim İlçesi Manastır Koyu’ndaki mera statüsünde bulunan kimi parsellerin Mera Komisyonu’ndan Turizm Komisyonu’na aktarılma hazırlığı olduğu kamuoyunda şüphe uyandırmaktadır ve şeffaf bilginin aktarılması elzemdir.' dedi.

2 ay önce Dünya

İsrail Eğitim Bakanı Yoav Kisch, "güvenlik karmaşası" nedeniyle İsrail'in kuzeyinde boşaltılan bölgelerdeki okulların gelecek eğitim sezonunda açılmayacağını belirterek, "Lübnan'a karşı büyük bir savaş başlatma kararından kaçış yok." dedi.