Fenerbahçe'den flaş transfer. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Wesley Teixeira'nın temsilcisiyle ilk görüşmeleri sürdürüyor ve aşama kaydetti. Avrupa'nın birçok takımının peşinde olduğu 19 yaşındaki oyuncu için en ciddi transfer teklifini yapan takım Fenerbahçe. Corinthians'tan 19 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Wesley Gassova Ribeiro Teixeira, sol kanatta forma giyiyor. 

Fenerbahçe'nin transfer etmeye çok yakın olduğu Wesley Teixeira'yı, Jose Mourinho takımında görmek istiyor. Yönetime, çok yeteneklkş bir oyuncu olduğunu ve ileride kulübün bu oyuncudan çok para kazanacağını belirttiği gelen bilgiler arasında.

Peki Wesley Teixeira'ya ne kadar öedenecek? piyasa değeri 10 milyon Euro olan oyuncu için Marşo Branco sıkı pazarlık yapıyor.. 

Fenerbahçe'nin transferi için uğraştığı Wesley Teixeira kimdir? Wesley kaç yaşında? Wesley hangi pozisyonda oynuyor? Wesley hangi takımda oynuyor?

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Wesley Gassova Ribeiro Teixeira, 5 Mart 2005 yılında Sao Paulo, Brezilya'da doğdu. 1.80 cm boyundaki Wesley, sol kanatta oynuyor. Brezilya'da Corinthians takımının altyapısından yetişti. 3 sezondur A takımda forma giyiyor. Corinthians formasıyla bu sezon 39 resmi maçta oynadı, 5 gol, 3 asist yaptı. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ