2 ay önce Ekonomi

İstanbul Küçükçekmece'de, kira artışı yüzünden anlaşmazlık yaşayan bir ev sahibi, kiracısına şiddet uyguladı ve çeşitli suçlar işledi. Yargıtay, yerel mahkemenin beraat kararını hukuka aykırı bularak bozdu ve ev sahibinin cezalandırılmasını sağladı. Kiracı, ev sahibinin kendisine uygunsuz mesajlar gönderdiği, doğalgaz ve su vanalarını kapattığı ve darp ettiği iddiasıyla şikayette bulunmuştu.

2 ay önce Ekonomi

EYT'nin maliyeti ne kadar? EYT'nin 5 yıllık maliyeti belli oldu. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş EYT ile ilgili açıklama yaptı. EYT'nin 5 yıllık maliyetinin 300 milyar dolar (9.85 trilyon Türk Lirası) olduğunu belirtti. EYT düzenlemesinin maliyetini hesaplarken 6 Şubat depremi ile kıyaslayan Elitaş, depremin ise Türkiye'ye imalat maliyetinin 60 milyar dolar olduğunu belirtti.

2 ay önce Sağlık

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aycan, suya yanlış atlamanın ölümle sonuçlanabileceğini söyledi.

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Sipay Bodrum FK'nin kuzey kale arkası kombine biletlerinin tükendiği, tadilatı biten güney kale arkası satışlarının ise başladığı bildirildi.

2 ay önce Eğitim

Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan proje çerçevesinde, buzağı ölümlerinin azaltılması amacı ile çalışma yürütülecek.

2 ay önce Spor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Irdning bölgesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

2 ay önce Eğitim

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayımlanan 2023 yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu’na göre Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), enerji verimliliği yatırımlarıyla öne çıkan devlet üniversiteleri arasında 2’nci sırada yer aldı.

2 ay önce Spor

Ralli pilotu Kerem Kazaz, Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) kapsamında düzenlenen Letonya Rallisi'ni ikinci sırada tamamladı.

2 ay önce Spor

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda 25 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile karşılaşacak Trabzonspor'un maç programı açıklandı.

2 ay önce Dünya

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim mitingi sırasında vurulmasının ardından eleştirilere maruz kalan ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti. ABD basınında yer alan haberlerde, ABD Gizli Servisi Direktörü Kimberly Cheatle’ın ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'a 13 Temmuz'da düzenlenen suikast girişimini engellemekte başarısız olunması nedeniyle istifa ettiği bildirildi.