3 ay önce Sağlık

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Aydın'da günlerdir etkili olan sıcak hava vatandaşların uyku kalitesini de olumsuz etkilerken, uzmanlar uyku kalitesi kadar hijyenik bir ortamda uymanın önemine dikkat çekti.

3 ay önce Gündem

Türk Hava Yolları'nın özel anlaşmalarla AKP'ye yakın tarikat ve cemaatlere, özellikle İsmailağa Cemaati üyelerine binlerce bedava bilet verdiği ortaya çıktı. THY’nin yalnızca İsmailağa’ya 4 yılda 524 bin dolar değerinde bilet hibe ettiği belirtildi.

3 ay önce Gündem

Oyuncu Doğu Demirkol, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) etkinliğine katıldı.

3 ay önce Gündem

Bodrum her yaz olduğu gibi fahiş fiyatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bodrum'daki Otelciler Birliği Başkanı'nın 'Bodrum biterse Türkiye biter' çıkışı da çok konuşulmuştu. Fatih Altaylı'dan Ömer Faruk Dengiz'e destek geldi. Gazeteci; 'Sardunya da pahalı ama orada Sardunya'da adam düzüyorlar manşetleri atılmıyor.' dedi.

3 ay önce Yaşam

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

3 ay önce Yaşam

Şanlıurfa'da korkunç bir olay yaşandı. Sabaha karşı damda makineyle salça yapmak isteyen anne ve kız elektrik akımına kapılıp ağır yaralandılar. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan ağır yaralı anne ve kız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

3 ay önce Gündem

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında bir 'kriz' yaşandığı iddiaları gündemi sarsmış durumda. CHP'nin düzenlediği 'Eğitim Maratonu' etkinliğinde iki isim arasında soğuk rüzgarların estiğini belirten gazeteci Altan Sancar, yaşanan bu duruma dikkat çekti. Sancar, sosyal medya hesapları üzerinden de adeta bir 'savaş' açıldığını ifade ederek, "Bu durumu gizlemenin anlamı yok. Yavaş ve İmamoğlu arasındaki soğukluğu tüm CHP açıkça konuşuyor," şeklinde konuştu.

3 ay önce Keşfet

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu Yusuf Yazıcı ile sessiz sedasız dünyaevine girmişti. Hayranlarını şaşırtan bu gizli düğün, Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını değiştirerek evliliklerini duyurmasıyla ortaya çıkmıştı. Çift Yazıcı'nın memleketi Trabzon'a geldi. İddiaya göre Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı İstanbul'da düğün hazırlığına başlayacak.

3 ay önce Yaşam

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde kağıt fabrikasındaki yangının büyüklüğü dron ile havadan görüntülendi.

3 ay önce Magazin

MasterChef'te ana kadro için mücadeleler sürüyor. Dün akşam gerçekleşen yarışmada en iyi tabağı çıkartarak önlüğü almaya hak kazanan onuncu yarışmacı belli oldu.