3 ay önce Gündem

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, MHP İstanbul il yönetim kurulu üyesi olan Güven Adıgüzel’in Yunanistan’a iltica eden oğlu Cihanay Adıgüzel ve Türkiye’deki kardeşi Tunahan Adıgüzel’in gerçekleştirdiği insan kaçakçılığını irdelediği bugünkü yazısında önemli detaylara dikkati çekti.

3 ay önce Keşfet

Kendisi gibi oyuncu olan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, dün son yolculuğuna uğurlandı. Kendisi gibi oyuncu olan Akın Akınözü, annesinin cenazesinde ayakta durmakta zorlandı. Akınözü'nün eski rol arkadaşı Ebru Şahin'in cenazede yer almaması sosyal medyada tepki çekti. Öte yandan Hande Erçel, Burcu Özberk ve Serkan Çayoğlu gibi ünlü isimlerin meslektaşına destek vermek ve baş sağlığı dilemek için cenazeye katıldı.

3 ay önce Yaşam

İstanbul Büyükçekmece'de akıl almaz kaza yaşandı. Bir kadın sürücü otomobiliyle seyir halinde giderken yolun kenarındaki kaldırıma çarpmasıyla birlikte otomobili devrildi. Kazayı hafif yaralı bir şekilde atlatan kadın devrilen otomobilinin içinden kendi imkanlarıyla çıktı.

3 ay önce Spor

Hull City ve Shelbourne FC'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ilıcalı'nın yeni bir kulüp daha alacağı öne sürüldü. İşte detaylar...

3 ay önce Yaşam

Gaziantep-Şanlıurfa istikametinde feci bir kaza yaşandı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenden direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte önündeki seyir halinde olan tıra çarptı. Otomobilde bulunun 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

3 ay önce Ekonomi

Yatırım amaçlı olarak alınan altının fiyat listesinde son durum ne? 23 Temmuz Salı günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.553 TL - satış 2.590 TL, çeyrek altın da alış 4.158 TL - satış 4.225 TL ve altının ons fiyatı 2.389'dan işlem görüyor.

3 ay önce Ekonomi

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabında emekli maaşlarının yüksek olduğunu belirten iktidara yakın bir gazeteciye verdiği yanıtın ardından tehdit mesajları aldığını açıkladı.

3 ay önce Dünya

ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde adaylıktan çekilip yerine önerdiği Kamala Harris, son 24 saatte 81 milyon dolar bağış toplayarak bu alanda bir rekora imza attı.

3 ay önce Yaşam

İstanbul Pendik'te akşam saatlerinde akıl almaz bir kız kavgası yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle iki kadın arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Taraflardan biri diğer kadının saçından tutarak yere savurdu. Yere savrulan kadın, şahsa "Senden şikayetçi olacağım" diyerek karakolun yolunu tuttu..

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "16 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen 'Narkoçelik-28' operasyonlarında; 2 ton 294 kilogram uyuşturucu madde, 13 milyon 623 bin 127 adet kök kenevir ve kök skunk, 2 milyon 2 bin 455 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 59 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı, 40’ı tutuklandı. 9’u hakkında adli kontrol kararı verildi" dedi.