3 ay önce Yaşam

Adana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

3 ay önce Dünya

Kenya'da devrilen kamyondan zehirli kimyasal çalınması endişe yarattı. Sağlık Bakanlığı, zehirli kimyasalın yalnızca koruyucu ekipman giyen kişiler tarafından işlenebileceğini söylüyor.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Aston Villa, bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Joao Felix için bir teklif yapmayı planlıyor. Ancak Atletico'nun çok yüksek bir bonservis talep etmesi bekleniyor.

3 ay önce Dünya

Bir çocuk Kuzey Carolina yolunda dolaşırken bulundu. Miniğin hem otistik olması hem de konuşamaması sebebiyle nereden geldiği tespit edilemedi. K9 köpeği onu kokladı. Bu kez kayıp bir insanı değil, nereden geldiğini buldu!

3 ay önce Özel Haberler

West Ham, Crysencio Summerville için Leeds United'a ilk teklifini sundu. Oyuncu tarafıyla da görüşmeler yapıldı ancak bu transferin çok pahalı olduğu düşünülüyor. AS Roma'nın da oyuncuya bir ilgisi mevcut...

3 ay önce Dünya

Yetkililer, bir Kanada vatandaşının, İsrail güvenlik birimine bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğunu ve vurularak öldürüldüğünü söyledi. Cansız bedeni ambulansla olay yerinden uzaklaştırıldı.

3 ay önce Spor

Sevilla Kulübü, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Youssef En-Nesyri’nin takımdan ayrılık süreci nedeniyle bugünkü idmanda yer almadığını açıkladı.

3 ay önce Yaşam

Kırşehir'de Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünden 29 oy alarak seçimi kaybeden ve kendisine oy vermeyen baldızı ile bacanağına yazdığı sitem dolu şiirle fenomen olan Aydın Battal, "Neden fakirim" videosuyla izlenme rekoru kırdı.

3 ay önce Gündem

İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti: "Bu kararın benim için kolay olmadığını belirtmekle beraber bundan sonra da büyük Türk milletine hizmet yolunda var olan değişmez ülkümün başka mecralarda devam etmesi gerektiğine inanıyorum"

3 ay önce Dünya

ABD Başkanı Joe Biden'ın yerine aday olması beklenen Kamala Harris, 24 saatte 81 milyon dolar bağış topladı.