3 ay önce Gündem

Genel af çıkacak mı? 9. Yargı paketi son dakika gelişmeleri ile herkes tarafından yakından takip edilen bir gelişme. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 9. Yargı Paketi'nin TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildiğini söyledi. 39 maddeden oluşan paket denetimli serbestlik, 4-4 ceza indirimi, infaz düzenlemesi gibi başlıkları ele alıyor. Peki 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak? maddeleri nelerdir? genel af var mı? İşte detaylar..

3 ay önce Spor

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nda A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetici belli oldu.

3 ay önce Yaşam

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için limon ve şeker karışımı doğal bir çözüm sunuyor. Limonun cildi beyazlatıcı etkisi ve şekerin yapışkanlığı, tüylerin kökten temizlenmesine yardımcı oluyor. Bu yöntem, yüzdeki tüylerin estetik kaygılara neden olduğu durumlarda etkili bir alternatif olarak tercih ediliyor.

3 ay önce Dünya

Kurtarma ekipleri Çin'de sel ve köprülerin çökmesi sonucu en az 25 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından kaybolan onlarca kişiyi arıyor. Saatler ilerledikçe umutlar da aynı oranda azalıyor.

3 ay önce Gündem

ABD Gizli Servisi Direktörü Kimberly Cheatle, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminde başarısız olduklarını ifade ederek, "Eski Başkan Trump'a 13 Temmuz'da düzenlenen suikast girişimi, Gizli Servis'te on yıllardır yaşanan en önemli operasyonel başarısızlıktır” dedi.

3 ay önce Spor

TFF'den profesyonel liglerdeki futbolcu uygunluklarında değişiklik. Federasyon, Trendyol Süper Lig'de kulüplerin A Takım kadrolarında 14 yabancı, maç kadrosunda ise 12 yabancı futbolcunun yer alabileceğini açıkladı.

3 ay önce Gündem

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremde Ayvacık ilçesindeki bazı eski evlerin duvarlarında çatlaklar oluştuğu bildirildi.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara fiyatlarına gelecek ay 5-6 TL arasında zam geleceğini duyurdu. Son dönemde peş peşe gelen zamlar, sigara fiyatlarını önemli ölçüde artırmıştı. 3 Temmuz tarihinde yapılan açıklamada, Gelir İdaresi Başkanlığı, sigara üzerindeki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranını, son altı aylık YİÜFE artışı olan yüzde 19.49 oranında artırdığını belirtmişti.

3 ay önce Dünya

Almanya'nın en yüksek zirvesinde yıldırım çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Alman vatandaşı genç, kötü hava koşulları sebebiyle bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

3 ay önce Ekonomi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Yargıtay'ın, DASK'ın sorumluluğunun poliçe limitiyle ile sınırlı olduğuna hükmettiğini duyurdu.