3 ay önce Keşfet

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube programında bu kez Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın 'Milli değerlere bağlı çocuklar yetiştireceğiz' sözlerini hatırlatarak, oğlunu Fransız okulunda okutmasını eleştirdi. Aynı konuda gazeteci Nagehan Alçı'yı hedef aldı.

3 ay önce Gündem

27. Dönem İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

3 ay önce Gündem

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde bazı öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretim üyesi, 4 öğrenciye yönelik "sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı" suçundan toplam 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

3 ay önce Yaşam

Ankara'da küçük çocuğa araba çarptı. Eşyası düşen çocuk aniden seyir halinde olan otomobilin önüne atladı. Çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri yönlendirildi. Ambulans gelene kadar ise çevredeki vatandaşlar küçük çocuğu öldü sandı.

3 ay önce Yaşam

Milli Eğitim Bakanlığı, direksiyon sınavında paralel park aşamasındaki kuralları esnetme ve bazı kuralları değiştirme kararı aldı. Adaylardan gelen geri bildirimler doğrultusunda yapılan bu değişiklikler, ehliyet almak isteyenler için önemli bir kolaylık sağlayacak.

3 ay önce Magazin

Forbes dergisi, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Bruce Springsteen'i milyarder ilan etti. "Growin' Up," "Glory Days," "Hungry Heart" ve "Dancing in the Dark" gibi şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı, artık 1,1 milyar dolarlık servetiyle milyarderler kulübünde yer alıyor.

3 ay önce Gündem

Edebiyatçı Ferit Edgü hayatını kaybetti. 88 yaşındaki Edgü, 24 Şubat 1936 gününde İstanbul'da doğdu. Şiir, öykü, roman, oyun, deneme, biyografi, eleştiri ve aforizma gibi türlerde eserleri bulunuyordu.

3 ay önce Gündem

Sokak köpekleriyle ilgili yasa tasarısı uzun süredir Türkiye gündeminde tartışılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bir görüş de Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan geldi. 1932'de, Atatürk döneminde de kuduz vakalarının olduğunu ve nasıl bir çözüm yoluna gidildiğini anlattı.

3 ay önce Gündem

Evrak eksiklikleri nedeniyle bugün yeniden değerlendirilen Dilan Polat'ın tahliye talebi mahkeme tarafından reddedildi.

3 ay önce Özel Haberler

Tesla, SpaceX ve X’in sabihi Elon Musk, “Yapay zeka defilesinin tam zamanı” diyerek bir video paylaştı. Videoda Papa’dan Biden’a bir çok ünlü yer alıyor. Ancak Musk videonun sonunda yine ezeli rakibi Microsoft’un sahibi Bill Gates’e dokundurmadan edemiyor…