3 ay önce Dünya

Görüntüler, Pazar günü İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezindeki Household Cavalry Müzesi'nin dışında çekildi. Müzeye ziyarete gelen bir kadın kral muhafızlarından birinin atıyla anı fotoğraf çektirmek istedi. Fakat aniden hamle yapan at, genç kadını memesinden öyle bir ısırdı ki, kadın baygınlık geçirdi.

3 ay önce Keşfet

Son dönemin en gözde futbolcularından Arda Güler, sezonun yorgunluğunu kız arkadaşı ve ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yaparak atıyor. Arda Güler'in ailesinin sosyal medyada paylaştığı tatil fotoğrafları ise büyük ilgi görüyor ve fanlardan beğeni topluyor. Bu paylaşımlar, Güler ailesinin tatil keyfini gözler önüne sererken, sosyal medyada da olumlu yorumlar alıyor.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gülsuyu’nda bir imza da iç transferde geldi.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Gülsuyu dış transferde yeniden harekete geçti.

3 ay önce Yaşam

Gaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bahçelivlerspor’dan son dakika transferi.

3 ay önce Gündem

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen'in açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Fatih Altaylı, Şen'in görüşlerine yönelik yorumunda, "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" dedi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığını belirten Altaylı, "Ersan Şen'in ayrıca şunu da düşünmesi gerekiyor; Yunanistan iyi ki var, çünkü insanlar tatil yapabiliyor. Eğer vatandaşlarımız Yunanistan'a gidemezse, buradaki fiyatlar belki daha da artacak" şeklinde Bodrum

3 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 22 Temmuz Pazartesi günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.576 TL - satış 2.611 TL, çeyrek altın da alış 4.196 TL - satış 4.259 TL ve altının ons fiyatı 2.402'den işlem görüyor.

3 ay önce Magazin

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ayrılığıyla gündemden düşmeyen Wanda Nara plajda keyifli anlarını paylaştı. Icardi'nin ise aynı gün bir gece kulübünde tek başına kaldığı anları sosyal medyaya düştü.

3 ay önce Magazin

Akın Akınözü annesinin ölümüyle yıkıldı. Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Akın Akınözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim" ifadelerini kullandı.