3 ay önce Magazin

Şu anda dünya sırıkla atlama salon şampiyonu olan Britanya takımının yıldız atleti Molly Caudery’nin tek hedefi Paris 2024’te altın madalya kazanmak. Aynı zamanda mankenlik de yapan 24 yaşındaki Molly’nin ciddi bir hayran kitlesi var ve olimpiyatlarda yıldız gibi parlayacak.

3 ay önce Keşfet

Zeytin Ağacı dizisinin 9 Temmuz'da gerçekleşen galası en az yeni sezon kadar çok konuşuldu. Galada Seda Bakan'ın konuşmasının Tuba Büyüküstün tarafından sürekli kesilmesi ve gereksiz gerdin tavırlarına Demet Akalın'dan da yorum geldi.

3 ay önce Yaşam

İzmir'de tuhaf bir hırsızlık olayı yaşandı. Çeşme'de elbise çalarken güvenlik kamerasına takılan Avustralyalı turist vicdanının sesini susturamayıp pişman oldu. Elbisenin parasını yollayıp iş yeri sahibine özür maili atan turist hırsız, hırsızlık yapmasının nedeni ise 'Evrenden intikam almak için' olduğunu söyledi.

3 ay önce Gündem

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Akdeniz'de saat 07.01'de 5 büyüklüğünde deprem oldu. Yerin 15 kilometre altında gerçekleşen depremin Muğla'nın Datça ilçesine uzaklığı 402 kilometre olarak belirlendi.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kadırgaspor’dan büyük bomba. Fatih temsilcisi Güngörenspor’un takım kaptanı Sergen Dura’yı resmen kadrosuna kattı.

3 ay önce Dünya

200 dönüm arazi üzerine, Beyaz Saray’ın birebir replikası olarak inşa edilen ve içinde dört villa, bir dizi yüzme havuzu, bir helikopter pisti, özel bir klinik ve hatta bir cami bile bulunduğu saray 20 yıldır çürümeye terk edildi

3 ay önce Özel Haberler

Geçen futbol sezonunun sonunda 'Beyaz Futbol' programından ayrılacağını açıklayan Sinan Engin'e Ahmet Çakar çağrı yapmıştı. Engin kararını verdi ve Çakar'dan açıklama geldi.

3 ay önce Sağlık

Meme implantı bir dönem tüm dünyada çılgınlık boyutundaydı. Ancak geçen zaman bu çılgınlığın durulduğunu, hatta tersine döndüğünü gösteriyor… Zira Avustralya'da meme implantlarını çıkaran kadın sayısı son yıllarda büyük bir artış gösterdi, 2016'da 0,4 olan sayı, 2022'de 7'ye yükseldi.

3 ay önce Dünya

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi bilen ABD'li show yıldızı Kim Kardashian yeni güzellik sırrını açıkladı. Kardashian, "Yüzüme somon spermi enjekte edilerek somon spermli cilt bakımı yaptırdım." dedi.

3 ay önce Gündem

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP' ile ilgili iddialarına sert çıktı. CHP'nin iktidar olmasına asker ve polisin izin vermeyeceğini savunan Doğu Perinçek'e "Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez, hadsiz herif..." dedi.