3 ay önce Ekonomi

Temmuz ayıyla birlikte bankaların emeklilere verdiği promosyon fiyatlarını güncelledi. Maaşların artmasından dolayı pek çok emekli bir üst promosyon limitine geçip daha yüksek ödeme alma imkanı elde etti. Bankalar emeklilere, dul ve yetimlere maaş dilimlerine göre en az bu tutarları ödüyor. Emekli promosyon tutarları değişti! İşte en yüksek ödemeyi yapan bankalar..

3 ay önce Gündem

Türkiye'nin geleceği hakkında konuşan Celal Şengör'den çok konuşulacak sözler. Yayınladığı bilimsel makaleler ile dünyanın önde gelen bilim insanları arasında sayılan Prof. Dr. Celal Şengör'den ilginç bir iddia daha. 30-40 yıl içinde, Türkiye olmayacağını savunan Şengör, 20 senelik AK Parti iktidarı ve öncesinde dine baskın önem verenler nedeniyle Türkiye’nin istikbali kapandığını iddia etti.

3 ay önce Spor

Slovenya kampının son maçında Avusturya ekibi Grazer AK'yi 5-1 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, siyah-beyazlıların kampını değerlendirdi.

3 ay önce Dünya

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, ülkenin Svilengrad bölgesinde çıkan yangınların kontrol altına alınmasına verdiği destekten dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.

3 ay önce Spor

İsrail savaş uçaklarının, Yemen'de İran destekli Husilerin kontrolündeki Kızıldeniz kıyısında bulunan Hudeyde Limanı'na düzenlediği saldırıda ölen ve yaralananlar olduğu belirtildi.

3 ay önce Eğitim

Samsun’da, Türkiye’nin en büyük öğrenci yurtlarından birinin inşaatında sona yaklaşılıyor. Yüzde 96’sı tamamlanan 5 bin 220 kişi kapasiteli yurdun bir bölümü eylül ayında hizmete açılacak.

3 ay önce Eğitim

İnegöl Belediyesi, üniversite sınavına giren öğrenciler için ücretsiz tercih rehberliği hizmeti sağlayacak.

3 ay önce Ekonomi

Çin’in en büyük otomobil üreticilerinden Changan, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. İlk elektrikli modelinin tanıtımını yapacak olan Changan, Lumin Corn adını verdiği bu modelle dikkat çekiyor. 400 bin liralık başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak olan bu araç, Türkiye'deki elektrikli araç pazarına yeni bir soluk getirecek. Changan'ın Türkiye'ye girişi, otomobil pazarında dengeleri değiştirebilir.

3 ay önce Dünya

Kanada Ordusu'nun en üst düzey komutanı ilk kez bir kadın oldu. General Jennie Carignan, bu terfinin kadınlar için her şeyin mümkün olduğunu gösterdiğini belirtti. İlk projelerinden de bahsetti.

3 ay önce Eğitim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından göl, gölet ve nehirlerde yaşanabilecek olumsuz durumlara hızlı bir şekilde müdahale etmek amacıyla kurulan İtfaiye Su Altı Arama Ekibi, Dicle Baraj Gölünde arama kurtarma eğitimi gerçekleştirdi.