3 ay önce Eğitim

İzmir’deki bir üniversitenin tıp fakültesinde eğitim alırken çocukluk hayali olan pilotluğa atılmak için Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Pilotaj Programına yatay geçiş yapan üniversite 4’üncü sınıf öğrencisi Serkan Deniz, "Tıp fakültesinde 1’inci sınıfı bitirdikten sonra oranın bana göre olmadığını, daha çok uçmak ve pilot olmak istediğime karar verdim" dedi.

3 ay önce Spor

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 13. yarışı Macaristan Grand Prix'sine, McLaren pilotu Lando Norris ilk sıradan başlayacak.

3 ay önce Gündem

TSK, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla KKTC'de, 50 gemi, 3 deniz karakol uçağı, 9 helikopter, Bayraktar TB-3 insansız hava aracı ve Bayraktar KIZILELMA insansız hava aracı ile geçit töreni düzenledi.

3 ay önce Spor

Beşiktaş, Slovenya kampının son gününde Avusturya ekibi Grazer AK ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı.

3 ay önce Eğitim

Güneşin altında çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçilerinin okumak isteyen çocuklarının ders çalıştığı ortamı görenler hayrete düşürüyor.

3 ay önce Ekonomi

Ekonomist Şirin Sarı, Fed'in Eylül ayında faiz indirimi yapacağı beklentisinin altın fiyatlarını yukarı yönlü hareketlendirdiğini ifade etti. Sarı, TGRT Haber'e yaptığı açıklamada, ons altının 2.483 dolar seviyesine kadar yükseldiğini belirterek, bu artışın nedenlerini açıkladı.

3 ay önce Sağlık

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Uyku Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, yüksek hava sıcaklığı ve nemin uyku kalitesini ciddi şekilde bozduğunu belirterek, rahat bir uyku için oda ısısının 23 derece olması gerektiğini ifade etti.

3 ay önce Ekonomi

Kooperatif ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak yatırım projelerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi.

3 ay önce Sağlık

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş, göz altındaki şişkinliğin bazı sistemik hastalıkların belirtisi olarak ortaya çıkabileceğini belirtti.

3 ay önce Teknoloji

MÜSİAD Tayvan Temsilcisi İsrafil Çimen, çip üretiminde küresel oyuncu konumundaki Tayvan ile etkileşime geçmenin yeni pazarlara kapı açabileceğini belirterek, "Çip üretimi noktasında stratejik anlaşmalar ve yatırımlar yapılabilir." dedi.