3 ay önce Ekonomi

Neredeyse tüm araçlarda klima bulunmasına rağmen, birçok sürücü klimanın soğutma gücünden şikayetçi. Sıcaklıkların ve nem oranlarının yüksek olduğu dönemlerde, araç klimalarının verimliliği büyük önem taşıyor. Klimanızı düzenli kullanarak, aracı gölgede park ederek ve camları ara sıra açık tutarak soğutma performansını artırabilirsiniz. Ayrıca, çok az kişinin bildiği bazı ayarlamalarla klimanızın soğutma gücünü üç katına çıkarabilirsiniz.

3 ay önce Ekonomi

Uzmanlar, Moody'in Türkiye'nin kredi notunu artırmasının ardından başka not artırımlarının da gelmesini bekliyor.

3 ay önce Ekonomi

Kampanya kapsamında, yağlar ve gıda maddelerinde büyük indirimler mevcut. Yudum ayçiçek yağı, Çotanak fındık yağı ve Komili zeytinyağı gibi ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Yudum Ayçiçek Yağı 5 L Pet Şişe 234,95 TL, Tat Baldo Pirinç 2 Kg 144,95 TL fiyatıyla satışta.

3 ay önce Dünya

Afrika'dan gelen sıcak hava kütleleri, İspanya'ya yazın ilk gerçek sıcak hava dalgasını getirdi. 40 derecenin üzerine çıkan havaların ardından uzmanlar halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası (TL) mevduata geçişin desteklenmesine yönelik adımlarına YUVAM hesaplarına ilişkin düzenleme ile devam etti.

3 ay önce Dünya

Yunanistan’da yaklaşık iki haftadır devam eden çöl sıcaklarının 22 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edeceği bildirildi.

3 ay önce Ekonomi

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımını önlemek ve vergi kaybını engellemek amacıyla Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ni (UTTS) hayata geçiriyor. Bu sistem sadece ticari araçlar için geçerli olan bir kural.

3 ay önce Özel Haberler

Alzheimer Derneği Baş Bilim Sorumlusu Doktor Maria C. Carrillo, günlük yaşamı aksatan hafıza kaybının; bunama veya Alzheimer hastalığının belirtisi olabileceğini söyledi. Durumun kötüleştiğini gösteren çok sayıda belirti bulunuyor.

3 ay önce Gündem

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı sebebiyle düzenlenen törende sürpriz görüşme. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde Kıbrıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet ettiği görüldü. Ardından açıklama yapan Özel, 'Çok pozitif bir gündemimiz vardı. Erdoğan ile isterse 29 Ekim'de tekrar görüşebiliriz' ifadesini kullandı.

3 ay önce Ekonomi

Milli Emlak, tatil bölgelerinde sunduğu uygun fiyatlı arsa seçenekleri ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. 111 bin TL'ye satılan arsa, prefabrik ev kurmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bölgede arazi fiyatlarının 2 milyon TL'den başladığı düşünüldüğünde, bu fırsat kaçırılmaması gereken bir yatırım olarak değerlendiriliyor.