3 ay önce Dünya

Bangladeş büyük bir karışıklık içinde. 170 milyon nüfuslu bu Güney Asya ülkesinde sokak protestoları ilk kez görülmüyor; ancak geçen hafta boyunca devam eden gösteriler hafızalara bugüne kadarki en şiddetli protestolar olarak kazındı. Binlerce üniversite öğrencisi haftalardır devlet işlerine getirilen kota sistemine karşı çıkıyor.

3 ay önce Özel Haberler

Alman ekibi Mainz, Eric Choupo-Moting'in menajeriyle masaya oturdu. 35 yaşındaki tecrübeli forvet Bayern Münih'ten serbest oyuncu olarak ayrılmıştı. Yakında yeni kulübüyle ilgili kararını verecek.

3 ay önce Özel Haberler

Bonservisi Milan'da bulunan Arjantinli kanat oyuncusu, önümüzdeki sezonu Alaves'te kiralık olarak geçirecek. 19 yaşındaki genç futbolcunun burada göstereceği kişisel gelişim de yakından takip edilecek.

3 ay önce Özel Haberler

Bayer Leverkusen, Joel Matip'i bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Matip, Liverpool'dan ayrıldıktan sonra birkaç teklif almıştı. Ancak Alman ekibi ilk günden itibaren yoğun isteğini ortaya koydu.

3 ay önce Dünya

Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan kişinin Gizli Servis tarafından "şüpheli" olarak tespit edildiğini, ancak daha sonra kalabalığın arasında kaybolduğu belirtilmişti. Suikast ile ilgili ilginç bir gelişme daha olduğu öğrenildi. Suikast girişiminde bulunan 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un, saldırı öncesi İHA uçurduğu belirtildi. Zanlının aracında İHA ve bu hava araca ait ekipmanların ele geçirildiği gelen bilgiler arasında.

3 ay önce Özel Haberler

Real Sociedad, Alaves'ten Javi Lopez'i kadrosuna kattı. 22 yaşındaki sol bek için 8 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. İspanyol futbolcunun mukavelesi önümüzdeki sezonun ardından tamamlanacaktı.

3 ay önce Özel Haberler

Belçikalı forvet Lukaku, Napoli'ye transferinin tamamlanmasını bekliyor. Maaşını da senelik 11 milyon eurodan 6 milyona düşürdü. Ancak bu transfer, PSG'nin Osimhen'i renklerine katmasına bağlı...

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, kulübün alt yapısında forma giyen 16 yaşındaki forveti elinde tutamadı. 1.88 boyundaki Chido Obi Martin, çok büyük bir ihtimalle Manchester United formasını giyecek.

3 ay önce Özel Haberler

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Bayern Münih'in yıldız stoperi de Ligt'in transfer süreciyle ilgili konuştu. Bu hamlenin yönetimin kararı olduğunu kaydetti.

3 ay önce Özel Haberler

Rennes ve Celtic kulüpleri, Antwerp forması giyen Michel-Ange Balikwisha ile ilgileniyor. 23 yaşındaki kanat oyuncusu da kulüpten ayrılmaya sıcak bakıyor. Antwerp en az 10 milyon euro bekliyor.