3 ay önce Dünya

Türklerin yoğun olarak yaşadığı Batı Trakya'da öğrenci yetersizliği gerekçesiyle dört Türk azınlık ilkokulunun kapatılacağı bildirildi.

3 ay önce Dünya

Afrika Birliği (AfB), kıta genelinde 15 milyon öğretmene ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.

3 ay önce Yaşam

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde vefat eden Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müdürü ve Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Dr. Hasan Güçlü’nün dedesi Çavuş Camii emekli Müezzin-Kayyımı ve Kavaklı Kur'an Kursu fahri öğreticisi Halil İbrahim Güçlü’nün cenazesine katıldı.

3 ay önce Gündem

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Avukat Yusuf Ö., Türkiye Cumhuriyet Devleti aleyhine açıklamalarda bulunduğu için sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

3 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | İzmir'in Menemen ilçesinde yolcu treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçtaki aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

3 ay önce Keşfet

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına sayılı günler kala Filenin Sultanları artık tam kadro çalışıyor. Milletler Ligi'nde sakatlıklardan kurtulamayan Sultanlar, olimpiyatlarda aynı şeyleri yaşamamayı umuyor. FB Tv'ye konuşan kaptan Eda Erdem, Zehra Güneş'in ve Hande Baladın'ın sakatlıktan tamamen kurtulduğunu duyurdu.

3 ay önce Gündem

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in CHP’nin iktidara gelmesi durumunda ordunun, polisin ve milletin bu duruma razı olmayacağına dair yaptığı açıklamalar, geniş bir şekilde darbe çağrısı olarak değerlendirildi.

3 ay önce Ekonomi

İncirin üretildiği diğer bölgelere göre yaklaşık 15 gün erken hasat edilen Buharkent taze inciri, bu erkenciliği ile ilçeye önemli bir ekonomik katkı sağlıyor. Bu sene havaların erken ısınması ve uygun iklim şartları nedeniyle taze incirin sofralara yolculuğu erken başladı.

3 ay önce Ekonomi

Kuşadası'nda denizde yüzdüğü sırada kalp krizi geçiren Denizlili iş insanı Yasin Tokat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Son günlerde, denizde kalp krizi geçirerek vefat eden bir diğer ünlü isim iş insanı Çetin Özataç olmuş, gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi de benzer bir şekilde yaşamını yitirmişti.

3 ay önce Keşfet

Denizli’de evinde ölü bulunan yaşlı kadının oğlu, 3 ay süren araştırmanın ardından annesinin cinayet şüphelisi olarak tutuklandı. Jandarma ekiplerinin detaylı incelemeleri sırasında, şüphelinin annesinin mezarını sıkça ziyaret ettiği ve olay günü sosyal medya üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulunduğu belirlendi. Şüphelinin, titiz bir soruşturma sonucunda boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.