3 ay önce Keşfet

Tüm dünyanın heyecanla beklediği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına çok az bir süre kaldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, açılış töreninde Türk bayrağını, milli boksör Busenaz Sürmeneli ile milli okçu Mete Gazoz'un taşıyacağını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Türk bayrağının Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem tarafından taşınmaması ise milyonlarca sporseverin tepkisine neden oldu.

3 ay önce Yaşam

LC Waikiki’de çalışan ve yıllardır mobbing yaşadığını iddia eden Muhammed Yavuz, arkasında ihbar gibi bir veda mektubu bırakarak intihar etti. Hamile eşine yazdığı mektupta yaşadığı tüm sıkıntıları ve mobbing iddialarını detaylarıyla anlatan Yavuz, ölümünden bölge müdürünü sorumlu tuttu. LC Waikiki ise olayla ilgili bir açıklama yaptı. Şirket, Yavuz'un yaşadığı zorluklardan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, olayın tüm yönleriyle araştırılacağını ve gerekli adımların atılacağını ifade etti.

3 ay önce Dünya

Çin'in Shaanxi eyaletinde şiddetli yağışın etkisiyle bir otoyol köprüsünün kısmen çökmesi sonucu araçların suya düşmesiyle 12 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi kayboldu.

3 ay önce Sağlık

Bastırılmış duygular, birçok sorunun gizli tetikleyicisidir! Bastırılmış duygular, vücudumuzda bir stres tepkisi oluşturur. Bu stres tepkisi, bağışıklık sistemini zayıflatarak, birçok hastalığa zemin hazırlıyor.

3 ay önce Keşfet

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun takımda kalmasını istediği futbolcuların başında gelen İrfan can Kahveci’ye Suudi Arabistan’dan 30 milyon dolarlık (Yaklaşık 1 milyar TL) teklif geldi. Teklifi yapan kulüp ise Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Jorge Jesus’un çalıştırdığı El Hilal.

3 ay önce Keşfet

Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace, servetinin 3.9 milyon dolar (Yaklaşık 130 milyon TL) olduğunu açıklaması herkesi şaşkına çevirirken, Melbourne mali polisini de harekete geçirdi. Polis, “vergilendirilmemiş kazanç nedeniyle Grace’e dava açtı.

3 ay önce Dünya

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Yunanistan'da 3.1 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Gündem

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Kasım ayında kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklanmıştı. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesinin ardından, bu davaya ilişkin detaylı bir 909 sayfalık MASAK raporu gün yüzüne çıktı. Raporun açıklanmasının ardından, Polat çifti için tutukluluk halleriyle ilgili itirazda bulunuldu.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Üsküdar Anadolu 1908’de teknik direktörlük görevine Bahadır Basa getirildi.

3 ay önce Amatör Lig

Beykoz ilçesi ekiplerinden Gümüşsuyuspor’da teknik direktörlük görevine İrfan Afşar getirildi.