3 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2024-2025 eğitim yılı takvimi açıklandı.

3 ay önce Dünya

Dünya çapında büyük bir teknoloji kesintisi kaosa yol açtı; uçuşlar iptal edildi, televizyon kanalları ve bankalar çevrimdışı kaldı. Microsoft'taki ciddi sorunlar dünya çapında bilgisayar sistemlerinin çökmesine, büyük şirketlerin, haber merkezlerinin ve televizyon kanallarının kaosa yayın yapamamasına neden oldu.

3 ay önce Magazin

Magazin yazarı Onur Akay, “Biraz önce Bülent Ersoy’la konuştum ve doğrulattım” diyerek Dünya Güzellerim programının yayından kaldırıldığını duyurdu. Akay, Seren Serengil'in Bülent Ersoy'dan özür dilediğini de açıkladı.

3 ay önce Dünya

ABD’den Almanya’ya kadar birçok ülkede internet teknolojileriyle bağlantılı işlemlerde kesintiler yaşandığına ilişkin duyurular yapılıyor. Microsoft firması bazı hizmetlerinde kesintiler yaşandığını kabul etti. Ancak kesintinin nedeni açıklanmadı.

3 ay önce Gündem

TFF Olağan Mali Genel Kurul ve Başkanlık Seçimi dün gerilimli bir şekilde Ankara’daki JW Marriott Hotel’de gerçekleşti. Yapılan seçimde İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla geçerek TFF’nin yeni başkanı oldu. TFF delegesi Erman Toroğlu otelde gözlemlediklerini aktardı.

3 ay önce Sağlık

Uzman Psikolog Ege Canyurt, “Yaz aylarında fiziksel güzellik kaygıları artıyor ve kusursuz vücut sıkıntısı hasta ediyor” dediYaz aylarında kusursuz görünme kaygılarının arttığına dikkat çeken Uzman Psikolog Ege Canyurt, “Yazın, ince ve hafif giysilerin giyilmesi nedeniyle güzel görünme kaygıları artıyor. Bu kaygıların kontrol edilememesi, özgüven ve yetersizlik hislerine yol açabiliyor” dedi.

3 ay önce Yaşam

Sakarya'da facia yaşandı. Sapanca ilçesinde henüz bilinmeyen nedenden 36 yaşındaki oğlu tarafından tabanca ile vurulan 71 yaşındaki baba, hayatını kaybetti. Ekipler şüpheliyi gözaltına alırken, ailenin geri kalan üyeleri ise ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

3 ay önce Gündem

SON DAKİKA| İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın koruması Haydar İnanır, intihar etti.

3 ay önce Ekonomi

Yatırım araçlarından biri olan altın düşmeye başladı. Altın fiyat listesinde son durum ne? 19 Temmuz Cuma günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.587 TL - satış 2.622 TL, çeyrek altın da alış 4.212 TL - satış 4.278 TL ve altının ons fiyatı 2.421'den işlem görüyor.

3 ay önce Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden K.Çekmece Sinop’ta transfer bombası patladı.