Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in yer aldığı ve Show TV ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim isimli program yayından kaldırıldı.

Magazin yazarı Onur Akay, “Maalesef Dünya Güzellerim programı yayın hayatına üçüncü bölüm yayınlanmadan veda etti. Az önce Diva Bülent Ersoy’la telefonda konuştum ve yayından kaldırıldığını doğrulattım. Kanal yönetimi yaşanan olaylar nedeni ile programı yayından kaldırdı. Bülent Ersoy, zaten bazı uygunsuz davranışlar nedeni ile programdan ayrıldığını açıklamıştı. Ayrıca Seren Serengil ve Bülent Ersoy arasında sosyal medyada bir söz düellosu da yaşanmıştı. Seren de Bülent Hanım'ı arayarak özür dilemiş.” ifadelerini kullandı. 

Dünya Güzellerim yeni bölüm ne zaman?

'Dünya Güzellerim' programının yeni bölümü, dün akşam yayınlanması planlanmıştı ancak ekrana gelmedi. Programın bu hafta neden yayınlanmadığına dair gelişmeler yaşandı.

Bülent Ersoy, yanında makyör olarak çalışan Tolgahan Karataş’ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranışlarda bulunduğunu öne sürerek programdan ayrıldığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy'un iddialarını reddetti ve suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Karataş, Ersoy'un ayrılmak için bahane ürettiğini iddia etti.

Seren Serengil ve Bülent Ersoy arasında ne yaşandı?

Seren Serengil ve Bülent Ersoy arasında da sosyal medyada bir tartışma başladı. Seren Serengil, Karataş'a destek çıkarak "Seni üzeni bende üzerim" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ersoy, bu yoruma sert bir yanıt vererek Serengil'e büyümediğini ve kendisinden büyüklerini üzme durumunda olmadığını belirtti. Diva, “Kıskanmam, kıskanılırım... 50 yıldır hep böyle oldu çünkü ben her devrin kadınıyım” diyerek meydan okudu ve Ersoy'un elinde deliller olduğunu belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ