Son dakika haberi! 4 Eylül 2023 tarihinden itibaren sigaraya bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara fiyatlarına yapılan zamı duyurdu. Bu kez Philip Morris grubuna ait sigaralara zam yapıldı. Sigaraya kaç TL zam geldi? İşte yeni gelen zamla birlikte sigara fiyatları..

sigaraya zam mı geldi

Son dakika! Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya 5 lira zam geldiğini açıkladı. Philip Morris grubu sigaralara 5 TL zam geldi.

Ekran Resmi 2023-09-04 09.14.52

Son sigara zammı haberlerinin ardından insanlar güncel sigara fiyatlarını merak ediyor. Art arda gelen sigara zamlarına bir yenisinin daha eklenmesiyle beraber, bugünden itibaren geçerli olmak üzere bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldı. 

SİGARA-18

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden en son sigara zammının detaylarını paylaştı. Aybaş'ın açıklamasına göre, belirli bir sigara grubuna 5 TL'lik bir zam uygulanacak.

Son sigara zamlarıyla birlikte, belirli bir sigara grubunda en ucuz sigara 47 TL fiyatla satılırken, en pahalı sigaranın fiyatı ise 55 TL seviyesine yükseldi.

haber merkezi

Editör: Eray Erginbaş