Kırıkkale'de meydana gelen kaza, bir otomobilin yoldan çıkarak park halindeki bir tıra çarpması sonucu yaşandı. Kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralandı.

Kaza, Kırıkkale-Çorum D200 kara yolunun 16. kilometresinde gerçekleşti. Abdullah Halid Mücahit'in kullandığı 58 DS 599 plakalı otomobil, park halindeki 71 FA 813 plakalı tıra arkadan çarptı. Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, sağlık, polis ve jandarma ekiplerini olay yerine yönlendirdi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucu, 33 yaşındaki sürücü Abdullah Halid Mücahit'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan sürücünün eşi Merve Kantaş Mücahit ise ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Kadının sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Otomobilin hurdaya döndüğü kazanın ardından, sürücünün cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü L.Ö. (61) ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

aa-iha

Editör: Eray Erginbaş