Diyarbakır Bağlar'da kaybolan Narin Güran'dan 19 gün sonra acı haber gelmişti. Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bulunmuştu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayetinde muhtar olan amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı.

Soruşturma kapsamında 22 kişi gözaltına alınmıştı. 22 kişinin yarın adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

Narin Güran Araba

TÜLİN GÜRAN NEDEN ÖLDÜ?


Narin Güran'ın ölümüyle beraber yıllar önce yaşamını yitiren engelli ablası Tülin Güran'ın da ölümü gündemde büyük bir yer edinmişti. Merdivenden düştüğü ve otopsi bile yapılmadan defnedildiği belirtilen Tülin Güran ile ilgili de harekete geçilmiş, hastaneden gerekli belgeler istenmişti.

A Haber yayınında gözaltında olmayan tek amca açıklamalarda bulundu. Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili de açıklama yapan amca şu ifadelere yer verdi:

Narin Cinayet

"Tülin merdivenden düşmedi. Yatalaktı, yoğun bakımda hayatını kaybetti. Bunun hastanede belgeleri var."

A Haber muhabiri Mehmet Karataş, Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili raporları canlı yayında açıkladı.  

Narin G

TÜLİN GÜRAN'IN ÖLÜM RAPORU

"Yapılan araştırmalarda Tülin Güran solunum sıkıntısı, nefes darlığı ve öksürük şikayetiyle Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınmış. 10 gün süreyle hastanede tetkik ve tedavisi devam eden Güran metabolizma hastalığı ve solunum yetmezliği sebebiyle 19. 11. 2009'da hayatını kaybetmiştir. Tavşantepe mezarlığına defnedilen Güran hakkında Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından elinde ve ayaklarında fizyolojik engeller olduğu tespit ediliyor. Yüzde 99 olan 3 adet heyet raporunun bulunduğu tespit edilmiştir."

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ