Arnavutköy'ün eğitimine büyük katkı sağlayacak Hadımköy Ortaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yetiştirilerek kapılarını öğrencilere açtı. Uzun süredir merakla beklenen okulun açılış törenine Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun yanı sıra bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Mustafa Candaroğlu, açılışta yaptığı konuşmada okulun tamamlanmasının büyük bir sorumluluk olduğunu belirterek, "Hadımköy Ortaokulu’nu bir hafta öncesine kadar bitirmenin zor olacağı düşünülse de devletimizin sağladığı imkanlar ve milletimizin desteğiyle okulumuzu söz verdiğimiz gibi yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirdik. Bu eser Hadımköy’ümüze ve Arnavutköy’ümüze hayırlı olsun" dedi. Eğitime yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu ifade eden Candaroğlu, Arnavutköy’ün eğitim vizyonunu daha da ileriye taşıyacak projelerin devam edeceğini belirtti.

Okulun modern ve donanımlı yapısından memnun olan veliler ise, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'na teşekkür ederek, çocuklarının böylesine güzel bir ortamda eğitim alacak olmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Kaynak: YASEMİN COŞKUNÖZ