Fenerbahçe'de bu sezon istenilenden daha fazlasını veren ve yedek çıktığı maçlarda bile sonradan oyuna girip maçlara damga vuran sevilen oyuncu Michy Batshuayi Galatasaray ile anlaştı. Galatasaray'ın Batshuayi transferini duyurması an meselesi..

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe ve Galatasaray, Michy Batshuayi  için 3 yıllık sözleşme teklif etmişti. Batshuayi ise ailesiyle bir karar aldı.

TEMSİLCİSİ İSTANBUL'A GELDİ

Michy Batshuayi'nin menajeri Meissa N'diaye bugün transfer görüşmelerini sonlandırmak için İstanbul'a geldi. İstanbul'a gelen Meissa N'diaye Galatasaray yöneticileriyle bir araya geldi. Batshuayi'nin menajeri Galatasaray yöneticileriyle görüştükten sonra son kararı Batshuayi'den bekledi. 

BATSHUAYİ, GALATASARAY'A TRANSFER OLDU

Ailesiyle birlikte son kararı vermesi beklenen Batshuayi, tarafını Galatasaray'dan yana kullandı. 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Batshuayi’ye 3 yıllık sözleşme, 1 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret önerdi. Galatasaray’ın teklifi; 3 yıllık sözleşme, 3 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret.

 Galatasaray, Michy Batshuayi’ye önerdiği 3 milyon euroluk imza parasını üç yıllık sözleşme süresine yayarak ödemeyi teklif etti. Batshuayi'nin temsilcisi bu teklifi kabul etti.

BATSHUAYİ SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇECEK

Galatasaray, Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Belçikalı golcü Paris'te Galatasaray için sağlık kontrolünden geçecek.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ