Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlıkları bulunan Djiku ve Fred'in hangi maçta oynayacakları belli oldu. Fenerbahçe'de Fred ve Djiku yokluğunun faturası gittikçe ağır olmaya başladı. Becao, Djiku ve Fred'in sakatlıklarından sonra Fenerbahçe'de büyük sorunlar çıkmaya başladı. Fenerbahçe hem seriyi kaybetti hem de eski üstünlüğünün koruyamamaya başladı.

FRED1-1

FRED'İN DURUMU


Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Fred'in tedavisi tamamlandı. Brezilyalı orta saha oyuncusunun, 1-2 gün içerisinde kademeli olarak takım antrenmanlarına sürekli olarak katılması bekleniyor. Cumartesi ya da Pazar günü itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlaması öngörülüyor. Fred'in Sivasspor maçında kadroda olması beklenirken, oynayıp oynamamasımerak konusu oldu. Son kararı teknik heyet verecek. Beşiktaş derbisine ise yüzde yüz hazır bir şekilde çıkması bekleniyor.

Alexander Djiku'dan kötü haber İhlas Haber Ajansı

DJIKU'NUN DURUMU

Djiku'nun hangi maçta oynayıp oynamayacağı netleşti. Sağ ayak beşinci metatars kemiğindeki kırık nedeniyle bir aydır takımdan uzak olan Djiku'nun tedavi süreci olumlu geçmeye başladı. Saha çalışmalarını sürdüren Djiku'nun, Sivasspor maçında riske edilmeyeceği ve Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi için çaba harcandığı iddia edildi.
 

Kaynak: ŞEVKET ARSLAN