Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Dövüşçü kadın hırsızı yere indirdi ama polisler zamanında gelmedi Dövüşçü kadın hırsızı yere indirdi ama polisler zamanında gelmedi

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmeye ilişkin, "Devlet Bey'le şu anda ülkemizin siyasi gelişiminde neler var, ne gibi tedbirler almamız gerekir? Bunların değerlendirmesini yaptık." açıklaması yaptı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Türkiye hakkındaki açıklamalarıyla ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, "(İlişkilerin) Kurulmaması için hiçbir sebep yok. Suriye ile bu ilişkileri geliştirmekte geçmişte nasıl birlikteysek aynı şekilde birlikte hareket ederiz ve Suriye'nin de iç işlerine karışma gibi bir derdimiz, bir hedefimiz asla olamaz. Çünkü Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak beraber yaşadığımız bir topluluktur. Nasıl ki biz ilişkilerimizi çok canlı tuttuysak geçmişte, ailece görüşmelere varıncaya kadar biliyorsunuz Sayın Esed'le bu görüşmeleri yaptık. Yarın olmaz diye bir şey kesinlikle mümkün değil yine olur. Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz de asla yok." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi