Dünyanın bütün tepkisine karşın İsrail tam 33 günden bu yana çok kadın demeden Gazze’de katliama devam ederken, İsrail ordusunun da kayıpları büyüyor.  Kayıpların büyümesi Başbakan Netanyahu’yu güç durumda bırakırken, İsrail halkının iyice büyüdü. Öyle ki Telaviv’deki protesto eylemlerine katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Yakınları kaçırılanların öfkesi ise büyük.

İran'da yeni dönem! Mesud Pezeşkiyan İran'ın 9. Cumhurbaşkanı seçildi İran'da yeni dönem! Mesud Pezeşkiyan İran'ın 9. Cumhurbaşkanı seçildi


ÖLDÜRÜLEN ASKER SAYISI AÇIKLANMADI

İsrail’le ölümüne bir mücadele veren Hamas’a bağlı  İzzeddin el-Kassam Tugayları ise zafer bildirileri yayınlamaya devam ediyor. Kassam Tugayları, Gazze’nin Beyt Lahya bölgesinde İsrail'in 3 tankı, bir zırhlı araç ve bir personel nakliye aracının "Yasin-105" anti-tank roketleriyle imha edildiği açıkladı. Kassam tugayları bunun dışında Beyt Lahya'nın kuzeyinde bir İsrail tankının vurularak yok edildiğini ifade etti. Kassam Tugayları’nın öldürülen İsrail askerleri hakkında ise bilgi vermedi.
 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK