GÜNÜN ÖNERİSİ

Şu an itibariyle, düşüncelerimiz sınırların dışında özgürce dolaşıyor gibi görünüyor. Kendimizi tam anlamıyla ifade etme ve bütünleşme yolunda bir keşfe çıkmış gibiyiz. Bu yolculuk, zaman zaman içimizdeki derin karanlıkla yüzleşmeyi gerektirebilir. Ancak bilinmelidir ki korku sadece bir yanılsamadan ibarettir ve bu gölgenin üzerine cesaretle gitmek bizi daha da güçlü kılacaktır.

Açık ve dürüst iletişim, karşılaştığımız her zorlukla başa çıkmamıza yardımcı olacaktır. Üstesinden gelinemeyecek hiçbir sorun yoktur, bu yüzden kendimizi ifşa etmek ve başkalarının bizi gerçekten görmesine ve duymasına izin vermek, ilk başta savunmasız hissettirse de önemlidir.

Bugünün temel öğretisi şudur: Kendi özgünlüğünüzü kutlamalı ve duyurmalısınız. Başkalarına nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünerek, içsel yolculuğunuzu tamamlamaya devam edin.

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün bol enerjili ve macera dolu olacaksınız. İletişim trafiğiniz yoğun bir gün olabilir. İş ortamında gücünüzü hissettirdiğiniz bir gün olabilir ancak tartışma ve sözlü münakaşalardan uzak durmak sizi yararınıza olacaktır. Bugün yapacağınız ister yeni bir hobi ister yeni bir yer keşfetmek olsun, bu rutininizden kurtulmak ve bilinmeyeni kucaklamak için mükemmel bir gün.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, bugün iç gözlem ve kendini yansıtma günü. Meditasyon yapmak veya düşüncelerinizi yazarak kaydetmek için kendinize zaman ayırın. Sezgilerinize güvenin ve artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakmaktan korkmayın. Aşk konusunda şanslı bir gündesiniz.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, bugün iletişim sizin süper gücünüz olacak. Zekânız ve çekiciliğiniz sosyal ortamlarda parlayacak ve bu da ağ oluşturma ve bağlantılar kurmak için kaçınılmaz bir fırsat olacak. Yakın çevrenizden birtakım haberler alabilirsiniz. Birilerini ikna etmek için de en şanlı gününüzdesiniz.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, bugün duygularınız çok yüksek olabilir. Kişisel ve profesyonel yaşamınız arasındaki dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Kişisel bakımınıza ve ilişkilerinizi beslemeye odaklanın. Bugün tüm enerjinizi kendinize kullanmak isteyebilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bugün net hedefler belirleyeceğin ve hırslarının peşinden koşacağın bir gün. Kararlılığınız ve liderlik becerileriniz tam olarak sergilenecek. Kariyerinizde veya kişisel projelerinizde inisiyatif alın. Gün sonunda arkadaşlarınızla toplu plan yapmak size çok iyi hissettirebilir.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün sorun çözmek ve hassasiyet gerektiren görevlerin üstesinden gelmek için mükemmel bir zaman. Yeni bir iş, yeni bir proje için kendinizi hazır hissettiğiniz bir gün. Adımlarınızı atmaktan korkmayın.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): 

Sevgili Teraziler, bugün ilişkilerinizi güçlendirmeye ve başkalarıyla ortak zemin bulmaya odaklanın. Yurtdışı projeleriniz ve akademik projeleriniz bugün hız kazanacak. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, bugün ikili ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. Borç- kredi gibi başkalarından finanse ettiğiniz ödemelerinizde aksaklıklar yaşanabilir. 

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): 

Sevgili Yaylar, bugün sizi ufkunuzu genişletmeye teşvik ediyor. Seyahat edin, öğrenin ve yeni fikirleri keşfedin. Bugün finansal anlamda güç kazandıracak bir teklifler gelebilir hazırlıklı olun.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar bugün mali durumunuza ve kariyerinize odaklanmanız gereken bir gün. Sıkı çalışmanız ve pratikliğiniz finansal istikrara yol açacaktır. Sağlık rutinlerinizin kontrolünü aksatmamaya özen gösterin.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, insani ruhunuz ve yenilikçi düşünceniz bugün parlıyor. Gün içinde enerjinizde dalgalanmalar yaşansa da bugün sanat, aşk gibi konularda istekli olabilirsiniz. Beklediğiniz bir para bugün elinize geçecek. 

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart): 

Sevgili Balıklar, bugün kişisel bakım ve iç gözlem günü. İçsel hayalleriniz ve sezgilerinizle bağlantı kurun. Aile ve çocuklar gündem olabilir duyduklarınızdan ziyade sezgilerinizle hareket edin. İş ortağınızla ikna konusunda anlaşmalar yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi