GÜNÜN ÖNERİSİ

Bugün aşkın birçok yönünü keşfedin. Aşk sadece bir duygu değildir; çeşitli ve çok yönlü bir kavramdır.

Hayatınızdaki farklı aşk türlerini düşünmeye biraz zaman ayırın; romantik, platonik, ailevi, kendini sevme ve etrafınızdaki dünyaya duyulan sevgi.

Sevginin her biçiminin varlığınızı nasıl zenginleştirdiğini düşünün. Bu bağlantıları besleyip güçlendirebileceğiniz yollar üzerinde düşünün ve sevginin tüm biçimleriyle yolculuğunuzda yol gösterici ışık olmasına izin verin.

Tüyosu olan kazandı! Gazete Yazıyor 1’e 8 kazandırdı! Tüyosu olan kazandı! Gazete Yazıyor 1’e 8 kazandırdı!

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün kendinizi enerji ve coşkuyla dolu bulabilirsiniz. Yeni zorluklara göğüs germek ve sınırlarınızı zorlamak için harika bir gün. Biraz maceracı olmaktan ve yeni ufuklar keşfetmekten korkmayın.

Tüyosu olan kazanır! 22 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 22 Ekim at yarışı tahminleri

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, bugün istikrar ve güvenlik konusunda güçlü bir arzu hissedebilirsiniz. Çalışmak ve daha iyi organize olmak size çok kolay gelecek. Aldığınız kararlarda büyük olasılıkla başkaları da size yardımcı olacaktır.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, bugün küçük bir cihaz bozulabilir veya küçük bir kırılma meydana gelebilir. İş yerinden arkadaşlar ani bir ev ziyaretinde bulunabilirler. Sırlarınızın başkaları tarafından duyurulmadığından emin olun.

Meryem Uzerli'den küvette üstsüz pozlar! Meryem Uzerli'den küvette üstsüz pozlar!

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, bugün biraz dinlenmeye ve enerji toplamaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kişisel bakım ve iç gözlem için biraz zaman ayırın. Duygularınızı yansıtın ve refahınızı beslediğinizden emin olun.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bugün kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir gün. Başkalarıyla sohbetler keyifli gelebilir. Ani kararlar almamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınızla uzun konuşmalar yapabilirsiniz.

Chloe Khan yok artık dedirtti! Chloe Khan yok artık dedirtti!

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün ayrıntılara odaklanın. Hassasiyet ve organizasyon gerektiren görevlerin üstesinden gelmek için harika bir zaman. Sağlığınıza ve refahınıza da çok dikkat edin.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Teraziler, bugün çitleri onarmak, ilişkiler kurmak ve çatışmaları çözmek için çaba sarf edebilirsiniz. Muhtemelen fikirlerinizi başkalarıyla paylaşacaksınız. Enejinizi dışa vurmaya gayret edin.

Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman! Nursema neler yaptı neler! Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman! Nursema neler yaptı neler!

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, kişisel gelişim ve yenilenme için mükemmel bir gün.Rahatlamaktan ve uzun vadeli hedefler üzerinde düşünmekten keyif alacaksınız. Bir kadın arkadaşınız ile bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yaylar, yeni deneyimler peşinde koşmak için harika bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte olmanın yanı sıra grup ve organizasyonların keyfini çıkarın.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, profesyonel yaşamınızda liderliği ele alın ve uzun vadeli hedefleriniz üzerinde çalışın. Bugün seyahat etmeye ve farklı bir şeyler yapmaya heveslisiniz maceraya açık olacaksınız.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, benzer düşüncelere sahip kişi veya gruplarla bağlantı kurma konusunda güçlü bir istek hissedebilirsiniz. Sosyal yönünüzü benimseyin ve ideallerinizi ve değerlerinizi destekleyen faaliyetlere katılın.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart): 

Sevgili Balıklar, ruhsal uğraşlar özellikle ilginizi çekebilir. Ortak sorumluluklar, iş bölümü ve masrafların nasıl paylaşılacağıyla ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ