GÜNÜN ÖNERİSİ

Sevgili Oğlaklar bugünün önerisinde siz varsınız! Bu sıralar ailenizle daha sık vakit geçirmeniz gerekecek gibi gözüküyor. Maddi olarak bu hafta eliniz güçlenecek. Ama bu demek değil ki hemen kozmetiğe, alışerişe yatırım yapayım...  Mantıklı yatırımlar yaparak güzel kazançlar elde edeceğiniz bir zamana giriyorsunuz. Maddi ve manevi anlamda gereken gücü bu hafta kendinizde bulacaksınız. Konut, arsa satın alma gibi düşünceniz varsa bu hafta netleşecek...

İş arkadaşlıklarınıza bu hafta biraz temkinli yaklaşmanız sizin yararınıza olcak.. Derdinizi, sırrınızı sakın kimselere anlatmayın... Biraz uzak kalarak arkanızdan çevirilen işleri duyabilir, görebilirsiniz..

Sakarlık ve sakatlanmaya müsait bir zaman dilimi, sizler için sevgili oğlaklar! Çayınıza kahvenize dikkat edin.. Eyvah yandım demeyin!

Gönül ilişkilerinizde bir süre daha yalnız kalmak isteyecek gibisiniz. Eminim ki bu durum sizi güçlendirecek. Sizleri seviyoruz...

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün liderliği ele geçirmek ve bağımsızlığınızı savunmak için güçlü bir istek hissedebilirsiniz. Başkalarının duygularını dikkate almayı hatırladığınız sürece bu olumlu bir şey olabilir. Girişkenliğiniz kişisel ve profesyonel yaşamınızda üretken değişikliklere yol açabilir.

Tüyosu olan kazanır! 20 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 20 Ekim at yarışı tahminleri

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, bugün inançlı ve kararlı bir şekilde plan program yapacaksınız. Sinirleriniz gergin olabilir. İş yerinde aldığınız riskleri tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Sağlığınıza özen gösterin.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, bugün sosyal hayatınızın özellikle hareketli olduğunu görebilirsiniz. Bu, arkadaşlarla bağlantı kurmak, ağ kurmak ve anlamlı sohbetlerin tadını çıkarmak için mükemmel bir zamandır.

Evleneceklere 150 bin lira kredi müjdesi! İşte detaylar... Evleneceklere 150 bin lira kredi müjdesi! İşte detaylar...

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, yaratıcı enerji ve ilhamın yükselişini deneyimleyebilirsiniz. Sanatsal veya yaratıcı projeler peşinde koşarak bundan yararlanın. Duygularınız da yükseliyor olabilir, bu nedenle onları olumlu ve yapıcı bir şekilde yönlendirdiğinizden emin olun.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bugün evine ve aile hayatınıza odaklan. İyileştirmeler yapmak veya sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizi geliştirdiğinizden emin olun çünkü bunlar içsel sağlığınız için çok önemlidir.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, analitik ve pratik becerileriniz bugün yüksek talep görüyor. Detaylara dikkat edilmesi gereken karmaşık görevlerin veya projelerin üstesinden gelmek için mükemmel bir zaman. İçgüdülerinize güvenin ve doğru kararlar vermek için eleştirel düşünme becerilerinizi kullanın.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): 

Sevgili Teraziler, bugün kişisel refahınıza güçlü bir enerji gelebilir. Kişisel bakımınıza biraz zaman ayırın ve iş ile dinlenme arasında sağlıklı bir denge kurun.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, bugün sezgilerinizin özellikle keskin olduğunu görebilirsiniz. Önemli kararlar alırken içgüdülerinize güvenin. Aynı zamanda derin bir iç gözlem yapmak ve içsel benliğinizi keşfetmek için de iyi bir zamandasınız.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): 

Sevgili Yaylar, bugün maddiyat ve konforunuz önem kazanacak. Arkadaşlar arasında gerginlik yaşanabilir. Kalabalık ortamlardan kaçınıp kendinizle baş başa kalma isteyeceğiniz bir gün olabilir.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, bugün sakin ve sorumluluk almaya istekli olacaksınız. Otorite olarak gördüğünüz karakterlerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Aile ile görüşmeye özen gösterin.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, korku ve kaygılarınızı bırakmayı öğrenmelisiniz. Doğruluğunu kesin olarak kabul ettiğiniz inançlarınızın peşinden koşmak isteyebilirsiniz.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart): 

Sevgili Balıklar, bugün arkadaşlarınızla güven bağlarınız kuvvetlenebilir. Planlarınıza sadık kalıp net kararlar alabilirsiniz. Maddi zorlukların yaşanabileceği bir gün.

Editör: Eray Erginbaş