GÜNÜN ÖNERİSİ

Sevgili Kovalar bugünün önerisi sizler için! Kendinizi çok yorgun ve bitmiş hissedeceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz. Belki de attınız. Kendinizi kasvetli havada boğulmuş hissetmeye başlamış bile olabilirsiniz... İş yoğunluğunuz bu hafta bitmeyecek. Bu süreç çok kısa olacak bu sizi korkutmasın! Sık sık iletişime gireceğiniz ve sosyalleşeceğiniz bir çok alanda kendinizi bulabilirsiniz.. Sanat alanında kendinizi fark edeceksiniz.. 

Yabancı dil öğrenmek isteyen Kovalar bu hafta uzun süredir aklınızda bulunan dil kursuna kayıt yaptırabilirsiniz... Bu hafta iletişim yoğunluğunuz epey fazla ama dikkat! Çok sık görüşmeler yapacağınız için herkese söz vermeyin ve randevu defterinizi söz vermeden önce mutlaka kontrol edin. Yoksa üzülen taraf siz olursunuz..

Eski defterlerin açılacağı ve haklı haksız konularının çok sık döneceği bir zaman dilimi olacak sizin için. Tavsiyem sivri dilli olmamanız. Geri dönüşü olmayan kalp kırıklıkları yaşatabilirsiniz. Çok yakınlarınızın aslında çok yakın olmadığını fark edeceksiniz bu hafta. Üzülmeyin aslında onlar hayatınızdan çıkması gereken kimseler. Havalar soğuyor bu haftanın yoğun temposunda, hem üzülüp hem de hasta olmanızı istemem. Kendinize sıcak bakın...

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugün enerjiniz sınırsız ve coşkunuz bulaşıcı. Zorlu görevlerin üstesinden gelmek ve etrafınızdakilere ilham vermek için bu desteği kullanın. Dijital ve ticari işlerinizde başarı kazanabilirsiniz. Önemli konuşmalar ve müzakereler için ideal bir zaman.

Tüyosu olan kazanır! 19 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 19 Ekim at yarışı tahminleri

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, bugün kendinizi biraz dağınık hissedebilirsiniz. Bir adım geri atın ve önceliklerinizi yeniden değerlendirin. Gerektiğinde destek istemekten çekinmeyin. Arkadaşlarınızın sizden gizlediği bir şey duyabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, bugün merakınız sınır tanımıyor. Yeni fikirleri, yerleri veya deneyimleri keşfedin. Bu, bilginizi öğrenmek ve genişletmek için mükemmel bir gün. İçinize sinen bir anlaşma yapabilirsiniz.

Linet önce “Hamas Katil” dedi, sonra sildi! Linet önce “Hamas Katil” dedi, sonra sildi!

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): 

Sevgili Yengeçler, karar vermekte veya duygularınızı ifade etmekte çok hızlı olmayın. Sabır size iyi hizmet edecektir. Finansal anlamda bağımlı olduğunuz kişilerle bağınızı kesmek isteyebilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bugün hırslarınızın peşinden koşacağınız bir gün. Başarı arayışınızda başkalarının ayağına basmamaya dikkat edin. Bugün, yakın çevrenizle keyifli bir organizasyon planlayabilirsiniz.

Anne ve babalar DEHB’ye dikkat! Anne ve babalar DEHB’ye dikkat!

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, bugün pratik ve organize bir zihniyettesiniz. Kalan görev veya sorumlulukların üstesinden gelmek için bu enerjiyi kullanın. Ailenizle finansal alışveriş yapabilirsiniz.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): 

Sevgili Teraziler, kişisel ve profesyonel ilişkilerin gelişmesi için mükemmel bir gün. Bir eğitim programına kaydolabilir veya sevdiğinizle seyahat planı yapabilirsiniz

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, bugün eski kalıplardan kurtulmak ve yeni fırsatları kucaklamak için mükkemmel bir zaman. Beklenmedik bir yerden elinize maddi kaynak geçebilir. Konforlu ve enerjiniz yüksek hissedeceksiniz.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): 

Sevgili Yaylar, olumlu bakış açınız benzer düşünen insanları çekecektir.  Aşk hayatınızdaki sorunlar çözülebilir. Gün içinde istemediğiniz insanlarla yoğun iletişim trafiği yaşayabilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, bugün sağlıklı bir iş-yaşam dengesi bulmayı unutmayın. Kendi başınıza kalmak ve kendi içselliğinizi dinlemek size iyi gelebilir. Manevi çalışmalar yapmak enerjinizi artırabilir.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, bugün enerjinizi yeni fikirler ve çözümler için beyin fırtınası yapmak için kullanın. Kalabalık ortamlarda sosyelleşmek isteyebilirsiniz. Finansal belirsizlikler önünüzü görmenizi engelleyebilir.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart): 

Sevgili Balıklar, bugün yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. Kariyerinizde yükşeliş enerhisi hakim olacak. Sezgileriniz önemli kararlar alırken size rehberlik edecektir.

Kaynak: Haber Merkezi