Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile oynayacağı maç öncesi Milli Futbol Takımı'nın antrenmanında yaşananlar, ülkede büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar:

1

Dünkü antrenmanda, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın yönetiminde, Portekiz maçında ilk 11'de yer alan oyuncuların salon çalışması yapması dikkat çekti. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma, top kapma ve pas çalışmalarıyla antrenmana başladılar.

Ancak en çok konuşulan olay, Arda Güler'in antrenman sırasında giydiği yeleği Teknik Direktör Montella'nın elinden alması oldu. Bu durum, Arda Güler'in büyük bir şok yaşamasına neden oldu ve sosyal medyada olayın infial yaratmasına sebep oldu.

2

TFF'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparak, yayılan videonun yanıltıcı olduğunu ve Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle bireysel çalışma yaptığını belirtti. TFF, milli futbolcunun sağlık durumunu korumak adına alınan bir önlem olduğunu vurguladı ve taraftarlardan bu tür içeriklere itibar etmemelerini istedi.

3

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurt ile yan yana olduğu fotoğrafı gerçek mi? Mustafa Kemal Atatürk’ün kurt ile yan yana olduğu fotoğrafı gerçek mi?

Sosyal medyada konuyla ilgili birçok kişi ve isim yorum yaparken, Siyasetçi Sinan Oğan da flaş bir çıkış yaparak, Montella'nın Arda Güler'e mobbing uyguladığını iddia etti. Oğan, Türk futbolunun herkesin üstünde olduğunu belirterek, milli oyuncuların hakkının korunması gerektiğini vurguladı.

Ekran Resmi 2024 06 24 10.47.43

Kaynak: HABER MERKEZİ