Spor yorumcusu Sinan Engin Beyaz TV'de Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Adana Demirspor maçının ardından Engin; "Galatasaraylılar bu skor sizi aldatmasın. Galatasaray'ı beğenmedim. Savunmada çok açık veriyorlar. Galatasaray iyi değil, lige de hazır değil. Okan Buruk takımın iyi değil, savunmada sıkıntı var." dedi. 

MAÇA DAİR KONUŞTU

"Adana Demirspor'un kazandığı 2 penaltı da penaltı değil. Hakemler skora göre karar veriyor." diyen Sinan Engin "Galatasaray, Gabriel Sara transferinde kazık yemiştir. Geçen sezon da Wilfried Zaha, Tete ve Ziyech transferleri için Galatasaray'ın dolandırıldığını söylemiştim. Tartışmasız bu sezonun en iyi transferi Rafa Silva'dır. Sara 18 milyon Euro ise Rafa Silva 48 milyon Euro'dur. Beşiktaş yönetimini tebrik ederim. Rafa Silva'yı çok ucuza almışız." ifadelerini kullandı. 

"FENERBAHÇE MAÇINA YETİŞMESİ ZOR"

Icardi'yle ilgili de konuşan Engin, "Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçına yetişmesi zor. Oynasa da pek katkı vermez. 'Icardi'yi Wanda Nara ile derhal barıştırın' demiştim, bana kızmıştınız. Onun en iyi ilacı Wanda'ymış." dedi. 

X Ym3 Z X Ib Ey Sev3 Qg1 Ni Lw

"ADAMIN YÜZÜ ÇÖKMÜŞ"

Sinan Engin Asist Analiz YouTube kanalında konuşmuş yıldız futbolcuyla ilgili "Eşi Wanda Nara ile ayrılık kararı alan ve bir süredir moralsiz olduğu gözlemlenen takımın yıldız oyuncusu Icardi ile ilgili konuşan Sinan Engin; "Galatasaray'ın en büyük sıkıntısı Icardi. Bu Icardi aşık. Wanda Nara ile barıştırsınlar. Çok moralsiz ve etkileniyor. Galatasaray, Icardi'den iyi performans almak istiyorsa Wanda Nara ile barıştırsınlar. Adamın yüzü çökmüş. Adam aşık." ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA