Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, oyuna 78. dakikada dahil olan ve 80. dakikada attığı rövaşata golüyle dikkat çeken Osimhen'le ilgili konuştu. 

Engin; "Osimhen'i annesi özel doğurmuş. Osimhen annesinin karnındayken annesi onun için değişik bir şeyler yapmış. Çocuk değişik çıkmış. O bir uzaylı. Hakikaten normal bir insan değil. Osimhen, insan değil.

Osimhen Neden Yok Antalya Galatasaray Macinda 17950462 1543 Amp

"ANNESİNİ BULMAK LAZIM"

Osimhen'de her şey uzun. Kol uzun, kafa uzun, bacak uzun, boyun uzun, her şey uzun! Osimhen acayip bir adam. Osimhen'in genetiğini araştırmak lazım. Nijerya'ya gidip annesini bulmak lazım. Hamileyken bu çocuğa ne yedirdin, bu çocuk nasıl böyle çıktı? Allah nazardan saklasın, maşallahı var." dedi. 

Icardi-29

"ICARDI, DEPAR ATMADAN 2 GOL ATIYOR"

Sinan Engin Icardi içinse; "Icardi bu maçta İstanbul'dan Arjantin'e gittiği kadar yorulmamıştır. Adam, depar atmadan 2 gol atıyor. Stoperler utanın. Okan Buruk'a cesaret gelmiş, Osimhen transferi sayesinde Icardi'yi oyundan alabiliyor." ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY