Konuk olduğu “Söylemezsem Olmaz” programında ilişkileri hakkında konuşan Sinan Akçıl, iki kez evlenip boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı için “Aşırı kıskançtı. Aşırının ötesinde” dedi.

Diğer aşklarından da bahseden Akçıl ilk kez Hadise ile neden ayrıldıklarını açıkladı. Ünlü isim "Hadise ile bayağı ciddi bir aşk yaşadık biz. Başladığımızda o 23 yaşındaydı, ben 26. İlk Altın Kelebek ödülümü almıştım. Santorini’ye gitmiştik tatile, el ele koşup havuza atlamıştık mutluluktan. Böyle güzel şeyler yaşadık onunla."

S Fae623E78Aae71D9D5C8078E684Adf7A8F138F2A

"Ablası istemiyordu beni. Eurovision’da bir yeşil alan vardı, Hülya (Açıkgöz) beni oraya aldırmadı. Ben de sinirlendim, çıktım gittim bir restoranda izledim yarışmayı. Şarkının söz-müziği benim! Ağlayarak çıktı kız o zamanlar. El ele tutuşuyoruz, arkadan ‘El ele tutuşmak yok’ diye bağırıyor. Sonunda pes ettim. Bir aileye karşı mücadele edemezsin." ifadelerini kullandı. 

55Eaff44F018Fbb8F8A44546

Hadise’yle beraberken Hande Yener’e aşık olduğunu itiraf eden şarkıcı; "Enerjisel olarak başka birisi çabuk çekti beni. Sonradan üç albüm yaptık kendisiyle. Tükenmiş bir dönemin geçişinde (Hadise’yle ilişkisi) Hande’yle böyle bir ilişki başladı. Hayatımda tanıdığım en dobra kadın Hande. Bir kere bile arkamızdan laf etmemiştir. " dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA