Serie A devi Milan’da 4 yıllık kariyerine 1 Temmuz’da son veren Simon Kjaer için flaş bir gelişme yaşandı. 35 yaşındaki savunmacının futbola veda edeceği haberleri gündemde yer alırken Simon Kjaer kariyerine 1 sezon daha devam etme kararı aldı. Başarılı oyuncu, yeniden Süper Lig’e dönüyor.

SIMON KJAER, EYÜPSPOR’A İMZA ATIYOR

2015-2016 ve 2016-2017 yıllarında Süper Lig devi Fenerbahçe’de forma giyen ve o dönem ortaya koyduğu performansla Süper Lig tarihinin en başarılı savunmacıları arasına ismini yazdıran Simon Kjaer’i sezon sonuna kadar yeniden izleyeceğiz. Gelen bilgilere göre; Simon Kjaer, Süper Lig’de bu sezon ilk kez mücadele eden Eyüpspor ile anlaşmaya vardı. 1.91’lik dev oyuncunun, kariyerinin son imzasını sezon sonuna kadar eflatun-beyazlı ekibe atacağı ardından futbola veda edeceği kaydedildi.

GEÇEN SEZON 25 MAÇA ÇIKTI

35 yaşındaki Simon Kjaer geride bıraktığımız sezon Milan formasıyla tüm kulvarlarda 25 resmi maçta 1465 dakika süre bulmuştu. Tecrübeli savunmacı bu sürelerde 1 asist yaparak takımına skor katkısı vermeyi başarmıştı. Öte yandan, Simon Kjaer’in güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Bedirhan Altundağ