Siirt'in Kurtalan ilçesinin Gözpınar köyü mevkisinde, henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 72 KA 229 plakalı otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Otomobilin LGP'li olduğu öğrenildi ve araç bir süre sonra alev aldı. Olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen yangında, aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde çıkan yangında hayatını kaybeden anne ve 5 çocuğunun kimlikleri şu şekildedir:

Elde edilen bilgilere göre, Siirt'in Kurtalan ilçesinin Gözpınar köyü mevkiinde, Mehmet Yaşar tarafından kullanılan 72 KA 229 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. LGP'li olduğu tespit edilen araç, kısa bir süre sonra alev aldı. Olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesine rağmen, anne Aynur Yaşar ile çocukları Beritan, Viyan, Bahoz, Rodi ve Cudi Yaşar hayatını kaybetti. Kaza sonucu yaralanan sürücü ise ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kaynak: AA-İHA