Acun Ilıcalı'yla olan ilişkisi ve evliliğiyle magazin figürü haline gelen Şeyma Subaşı, Ilıcalı'dan boşandıktan sonra 3 Mayıs 2023'te Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Subaşı, şiddet gördüğü iddiasıyla geçtiğimiz 29 Eylül'de Alsaloussi'den de tek celsede boşandı. Ilıcalı'dan Melisa adından bir kızı bulunan Subaşı, boşanmasının üzerinden 1 ay geçmişken kendisini partilere attı.

‘Para vermedim’ diyen Fatih Terim'in adı, belgelerde çıktı! 700 bin dolar verip, 1.5 milyon dolar almış! ‘Para vermedim’ diyen Fatih Terim'in adı, belgelerde çıktı! 700 bin dolar verip, 1.5 milyon dolar almış!

New York'ta "Düğün fetişi neon" temalı bir partiye katılan Subaşı, kostümü ve striptizci ayakkabılarıyla oldukça iddialı bir stil oluşturdu. Geceden fotoğraflarını paylaşan Subaşı, "Benimle saatlerce dans etmek için yapılmış biricik striptizci ayakkabılarım" notunu düştü.

'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı! 'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı!

Subaşı, arkadaşıyla birlikte çekildiği bir fotoğrafa ise, "Partide düğünümüzü kutluyorduk. Ama farklı bir kutlama oldu." ifadelerini yazdı.

Türkiye'nin örnek çiftiydi! İhanet iddiası şoke etti Türkiye'nin örnek çiftiydi! İhanet iddiası şoke etti


Geceden video kesitlerini de paylaşan Subaşı, "İlk gün parti teması düğün ama hani öyle düğün... Ben de bilerek mi bu temayı yaptılar diye düşünmedim değil. Ama benim kostüm uydu bence. Şeyma Şeymadır yakışıyor da. Olur öyle bazen. Çok eğlendim çok" yazdı.

Ivana Knöll limitleri yine zorladı! İç çamaşırıyla verdiği pozlar gündem oldu Ivana Knöll limitleri yine zorladı! İç çamaşırıyla verdiği pozlar gündem oldu


Şeyma Subaşı'nın iddialı fotoğraflarına ve videolarına çok sayıda yorum ve beğeni geldi. En dikkat çekici yorumlardan biri de, "Çok güzel. Ama yine bi gelinlik?" yazarak Subaşı'nın 2 kez evlenmiş olmasına atıfta bulundu.

SON DAKİKA| Sedat Peker Türkiye’ye mi dönüyor? SON DAKİKA| Sedat Peker Türkiye’ye mi dönüyor?

Hadise'den 'göğüslerini mü büyüttü' dedirtecek pozlar Hadise'den 'göğüslerini mü büyüttü' dedirtecek pozlar


 

Kaynak: HABER MERKEZİ