Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, 3 gün 3 gece süren muhteşem düğününün ardından boşanma haberleriyle gündemde. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, iddialara göre evliliklerinde aradıkları mutluluğu bulamamış olabilirler.

Boşanma haberleri gündemi sallayan Şeyma Subaşı hakkında Sabah gazetesinden Bülent Cankurt tarafından daha fazla bomba bir iddia ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı ile sevgilisi Mohammed Alsaloussi arasındaki gerilimin, balayı sırasında başladığı iddia ediliyor. Bülent Cankurt'un yazısında şu ifadeler yer almaktadır:

"Şu an itibarıyla dört aylık bir evlilikleri bulunan yeni çift, boşanma sürecini resmi olarak başlatmış durumda. İkinci haftalarını Tokyo'da balayında geçirirken sorunlar yaşamaya başladıkları ortaya çıktı. İstanbul'da sadece iki hafta önce bir gece kulübünde ciddi bir tartışma yaşadıkları ve Mohammed ülkeyi terk etmiş."

Geçtiğimiz hafta, boşanma protokolü imzalayan çift, mahkemeye başvuruda bulunmuşlar. Protokolün imzalanmış olması nedeniyle, boşanma işlemi ilk celsede sonuçlanacak. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan ilk evliliği 14 ay sürdü, ikinci evliliği ise sadece dört ay sürecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ-MYNET