Sık sık hem açıklamalarıyla hem de paylaşımlarıyla gündemde olan Şevval Şahin, yine adından söz ettirdi. 2018 Miss Turkey birincisi, Haziran 2021'deki ayrılığı sonrasında Murat Kazancıoğlu ile yeni bir ilişkiye başlamıştı.

Güzel model, yeni yaşını sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. 24 yaşını dolduran Şahin, doğum günü için transparan detaylara sahip kırmızı bir elbise tercih etti.

1

Sütyen giymeyen ve içine tanga tercih ederek bolca poz veren Şevval Şahin, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"Şehri kırmızıya boyayacağım, 24 bana iyi davran" diyen model, hayranlarından "Çok çekicisin" yorumları aldı. Şevval Şahin, yakın çekim pozlarına ise "Cazibeye daha yakından bakın" notunu ekledi.

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

Şevval Şahin, 1999 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini University Of East London'da tamamladı ve Fashion Marketing bölümünde eğitim aldı. Şahin, Türkiye güzellik yarışmasını kazandıktan sonra estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla gündeme gelmişti ve bu nedenle Miss Turkey 2018 birinciliği konusunda tartışmalar yaşanmıştı. Şevval Şahin, İngiltere'de tanıştığı Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile ilişki yaşadı ve daha sonra lüks yaşam tarzıyla bilinen Yiğit Marcus Aral ile birlikteliğe başladı. Şahin'in boyu 1,82 metredir.

Kaynak: HABER MERKEZİ