Sergen Yalçın, Beşiktaş'a yeniden teknik direktör olmaya hazırlanıyor. Kendisine yapılan teklifleri Beşiktaş'ta yeniden çalışmak istediği için reddeden Sergen Yalçın ile başkan adaylarından Hasan Arat irtibata geçmişti. Bir diğer başkan adayı Emre Kocadağ da Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı. Ahmet Nur Çebi sonrasında aday olmaya karar veren Emre Kocadağ, aynı zamanda arkadaşı olan Sergen Yalçın'dan takım hakkında rapor istedi. Göreve geldiğinde yapılacaklar konusunda şimdiden hazırlıklara başlamasını talep etti. Sergen Yalçın da ekibiyle beraber Beşiktaş'ın röntgenini çekti. Takımdan gönderilmesi gereken isimleri belirledi. Yapılacak transferler konusunda çalışmalara başladı. İşte detaylar...

SERGEN YALÇIN DEVRE ARASINDA NEŞTERİ VURACAK

Sergen Yalçın, göreve geldikten sonra devre arasında takımdan birçok ismi göndermeyi planlıyor. Şu ana kadar beklentileri karşılamayan Daniel Amartey, Jean Onana, Ante Rebic, Jackson Muleka gibi isimleri kadroda düşünmeyen başarılı teknik adam, yine Omar Colley, Eric Bailly, Salih Uçan, Umut Meraş gibi isimlere de çok sıcak bakmıyor. Ancak bu isimlerle yolların ayrılmasının hemen değil, sezon sonunda olabileceğini düşünüyor. İlk etapta yabancı kontenjanını açmak için kadroya girmekte zorlanan isimlerle yollarını ayırmayı planlayan Sergen Yalçın, Emre Kocadağ'a da bu görüşlerini iletti.

YENİ CYLE LARIN'İ BULDU

Beşiktaş'ta daha önce görev aldığında gözden düşen Cyle Larin'den faydalanmayı bilen Sergen Yalçın'ın hedefindeki yeni isim ise Bakhtiyor Zaynutdinov olacak. Kazak oyuncunun sol bek gibi yanlış bir mevkide oynatıldığını düşünen başarılı hoca, kendisini ceza sahasına yakın bir pozisyonda konumlandırmayı planlıyor. Böylelikle kendisinden daha fazla skor katkısı alacağını hesaplıyor.

TRANSFER İSTEDİĞİ MEVKİLER

Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal'ın durumunu da yakından takip ediyor. Menajeri aracılığıyla oyuncuyla irtibatı kesmeyen Sergen Yalçın, Cezayirli futbolcunun maç kondisyonunu yakaladığında yeniden eski günlerine döneceğini düşünüyor. Bu durumda Beşiktaş'ın hücum gücünün daha da artacağına inanıyor.  Ama yine de rekabet getirmek için sağ kanada takviye yapılması gerektiğine inanıyor. Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı da listesindeki isimlerinden biri konumunda. Yine stopere, sol kanada ve orta sahada yaratıcı bir oyuncu da Sergen Yalçın'ın transfer istekleri arasında yer alıyor.

Editör: Orhan Duman