Gazeteci Murat Ağırel'in, Gökhan Çıra ve fenomen Selin Ciğerci'nin kazançlarını sorgulayan açıklamaları üzerine Ciğerci, gelirini, giderini ve vergilerini belgelerle açıklayarak yanıt verdi. Bu gelişmelerin ardından Selin Ciğerci, konuyla ilgili detayları paylaşmak üzere 2. Sayfa programına konuk oldu.

Ekran Alıntısı

Ev ve arabalarını aldığı dönemde doların 5-6 lira civarında olduğunu belirten Selin Ciğerci, "Zaten o zaman da ben 50 milyona yakın vergi ödemişim, kazanmışım diyordum" şeklinde konuştu.

Matine yapmak için 500 bin lira teklif geldiğini ancak iş kadını olarak kariyerine devam etmek istediğini belirten Selin Ciğerci, "Öyle bir serveti var ki, 7 sülalesine yeter.



Çalışmasına gerek yok, dendi doğru mu?" sorusuna ise "Şimdi beni kaçırırlar, ne yapacağım ben? Ne yapacağım? Cirolarımı paylaşmak zorunda kaldım. Benim babam da bir iş insanı" şeklinde cevap verdi.

Selin Ciğerci, kaçma planları yaptığına dair çıkan yorumları reddetti. Ciğerci, "Hiçbir yere gitmem, yurt dışına fuara gidecektim gitmedim. 'Kaçtılar' denir diye..." şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: haber merkezi