Süper Amatör Küme 1.Grup'ta oynanan maçta Sefaköy Kartal kendi sahasında ve seyircisi önünde 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Yeşilköy’ü 7-3 mağlup ederek hem bu sezonki ilk galibiyetini aldı hem de şeytanın bacağını kırdı. 

Sefaköy Kartal Stadı’nda oynanan maça konuk ekip hızlı başladı. Yeşil sarılılar 10. Dakikada Cem Altuca’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu golün şokundan çıkamadan Yeşilköy’ün ikinci golü geldi. 20. dakikada Cem Altuca kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2.

SEFAKOY1

Ev sahibi ekip bu gole 28. dakikada Fikri Enes Horasan ile yanıt vererek farkı bire indirdi: 1-2. 45. Dakikada Semih Göçmen ev sahibi ekip adına ilk yarının skorunu belirledi: 2-2. İkinci yarıya rüzgar gibi başlayan Sefaköy Kartal 48’de Enes Kandemir’le 3-2 öne geçti.

SEFAKOY3

49’da Fikri Enes Horasan skoru 4-2 yaptı. 50’de bir kez daha Fikri Enes Horasan sahneye çıktı: 5-2. 57’de Göksel Bayraktari fişi çekti: 6-2. Sefaköy Kartal 75’te Anıl Koçak’la skoru 7-2 yaptı. Maçta son sözü konuk ekip söyledi. Yeşilköy 89’da Muhammet Ali Aslanyavrusu ile farkı dörde indirmesine rağmen 7-3 yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini alan Sefaköy Kartal 4 puanla sekizinci sıraya yükselirken Yeşilköy de 4 puanda kalarak onuncu sıraya kadar geriledi.

Kaynak: İSKENDER KORDU