Amatör 1.Küme 2.Grupta oynanan maçta Akalanspor sahasında konuk ettiği Alibeyspor’u 2-1 mağlup ederek sezona istediği gibi başlayan taraf oldu. 

İhsaniye Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle 3 puanı hanesine yazdırırken Alibey de sezonun ilk haftasında evine puansız dönmek zorunda kaldı.

AKALAN2 (1)

Maça istekli ve arzulu başlayan Akalanspor 12. Dakikada Ender’in attığı golle 1-0 öne geçti. Alibeyspor bu gole 37. Dakikada Ali Rıza’nın attığı golle yanıt verince ilk yarının skoru ortaya çıktı: 1-1.

İkinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne olan maçta kemik sesleri çıktı. İkinci yarıdaki tek gol ev sahibi ekipten geldi. 75. Dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Emer Köse Akalanspor’a 3 puanı getiren isim oldu: 2-1. 

AKALAN3 (1)


TRİBÜNDE BÜYÜK DOSTLUK

Öte yandan iki takım yöneticileri arasında tribünde büyük bir dostluk yaşandı. Akalanspor Kulüp Başkanı Kadir Gürbüz ve 2.Başkan Dursun Ali İp Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, 2.Başkan Uğur Babayiğit ve yönetim kurulu üyesi Remzi Ercan’ı hem maç öncesi hem maç esnasında örnek bir şekilde ağırlarken maçın sonunda da araçlarına kadar eşlik etti. Alibeysporlu yöneticilerin kendilerine gösterilen misafirperverlikten büyük bir memnuniyet duyduğu gözlendi. 
 

Kaynak: İSKENDER KORDU