Sevilerek izlenen Seyran ve Ferit çifti dizinin yeni sezonunda Seda Sayan'ın ''Kalk git be adam'' sözlerini kullandı.

Sahnede kullanılan replik izleyicilerin akıllarına Seda Sayan'ı getirdi.

Hande Erçel yine beceremedi! Acilen oyunculuk eğitimi al... Hande Erçel yine beceremedi! Acilen oyunculuk eğitimi al...

Seda Sayan'ın videosunda ki sözler şu şekildeydi;

''Uyuyan adamdan nefret, adam dediğin sabah kalkar gider. Ne yatıp duruyorsun? Sevmem. Kalk git be adam, sabahleyin kalk da git...''

Sözlerinin kullanıldığını gören Seda Sayan sahnenin kesitini kendi sosyal medya hesabından gülücük emojisi ile paylaştı...

Seda Sayan’ın paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Seda Sayan uzun süredir sosyal medyada daha az fotoğraf paylaşmaya başlamıştı. Sayan’ın yüzüne filtre uygulayarak paylaştığı son fotoğrafa ise binlerce yorum geldi.

Seda Sayan geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden çift, şimdilerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla isimlerinden söz ettiriyor.

Seda Sayan’ın yaklaşık 3.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı son fotoğraf sosyal medyayı karıştırdı.

SEVGİLİMİN GÖZÜNDEN

Sayan, ‘Sevgilimin gözünden’ notuyla paylaştığı fotoğrafında yüzüne filtre uygulamasını fazla abartınca sosyal medya kullanıcılarının dilinden kurtulamadı. Kısa sürede fotoğrafını yoruma kapatsa da eleştirilerden kaçamadı.  İşte Seda Sayan’ın paylaştığı o fotoğraf: 

Sevgilimin gözünden ❤️

Kaynak: HABER MERKEZİ