Akşam yemeğinizde ekstra tuzu atlayıp bunun yerine doğal olarak sodyum içermeyen sarımsak tozu kullanarak yüksek tansiyonu uzak tutun! Beyniniz için de iyidir: Sarımsağın doğal iltihap önleyici ve antioksidan özellikleri vardır... Ve bu da Alzheimer gibi hastalıklara yakalanma riskinizi azaltmaya yardımcı olur.
ÖNCESİNDE YOĞURT
Sarımsak kokusundan hoşlanmıyor musunuz? Bunu önlemenin yolları var. Sarımsaklı yiyecekler yemeden önce yoğurt tüketmeyi düşünün... Yağ ve protein karışımı kötü nefesinizi hafifletebilir. Ya da yemeğinizi ağzınızın kokusunu doğal olarak gideren çiğ bir elma ile bitirin. Sarımsak doğal bir antibiyotiktir ve bağışıklığı güçlendirir. Kalp hastalıkları riskini de azaltır.
⚡ Anında haberdar olmak için uygulamamızı indir! 👉 İOS 👉 ANDROID