Star TV'nin sevilen dizisi Sakla Beni'de İncila karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cemre Baysel, başarılı oyunculuğu ve duru güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dün akşam, İlhan Berk ile başrolünü paylaştığı Aşk Filmi'nin galasına katılan Baysel, siyah göğüs dekolteli ve derin yırtmaçlı bir elbise tercih ederek şıklık yarışına katıldı. Ünlü oyuncunun iddialı tarzı, takipçilerinden tam not aldı.

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Takipçileri, "Şahane görünüyorsun", "Çok güzelsin", "Harikasın", "Asil, güzel ve yetenekli" gibi olumlu yorumlarla güzel oyuncuya hayranlıklarını dile getirdi.


Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Cemre Baysel, televizyon kariyerine 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde yardımcı bir rolle başladı.Sonrasında, 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre boyunca yer aldı ve daha sonra tarihi dram Payitaht Abdülhamid dizisinde "Firuze" karakterini canlandırdı.

2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle dikkatleri üzerine çeken Cemre Baysel, daha sonra suç drama dizisi Ramo'da da küçük bir rol üstlendi.



2020 yılında Sol Yanım dizisinde önemli bir rol üstlenen Cemre Baysel, 2021 yılında romantik komedi dizisi Baht Oyunu'nda Aytaç Şaşmaz ile birlikte başrolde yer aldı.

Kaynak: HANDE DURMAZ