Yetkililer, ameliyat sonrası bandajlarında kanama meydana gelen bir adamın, Miami'den Las Vegas'a giden American Airlines uçağından inmeyi reddetmesi üzerine tutuklandığını söyledi.


UÇAKTAN AYRILIN


27 yaşındaki Eugenio Hernandez-Garnier'in American Airlines'ın 1858 sefer sayılı uçuşundan ayrılması istendi. Çünkü alnından kan akıyordu ve kafasında kanlı bir bandaj vardı. Hernandez-Garnier'den kanın temizlenmesi ve bandajların değiştirilmesi istendi. Ancak temiz bandajı olmadığını söyledi.


UÇUŞ ERTELENDİ


Çiftin avukatına ve yeminli ifadeye göre; Hernandez-Garnier ve eşi Yusleydis Loyola Blanca (32), izinsiz girme ve bir memura direnme suçlamasıyla tutuklandı. Bu olay sebebiyle uçuş ertelendi ve diğer yolcular mağdur oldu.


EŞİ DE ESTETİK YAPTIRDI


Hernandez-Garnier, NBC South Florida'ya saç ekimi ve liposuction yaptırmak için Miami'ye geldiğini söyledi. Eşi de göğüs operasyonu ve liposuction gibi tıbbi prosedürlerden geçti. 32 yaşındaki kadın, binlerce kişinin izlediği sırada uçaktan indirilirken TikTok'ta canlı yayın yaptı.


KURU KAN LEKELERİ


Çifti temsil eden avukat Michael Iglesia, Hernandez-Garnier'in kafasından kan geldiğini reddetti. Bunun kuru kan lekeleri olduğunu söyledi. Ayrıca çiftin uçmalarına izin veren bir doktor raporu olduğunu söyledi. Iglesia, "Güvenlikten geçtiler ve hassas durumları nedeniyle ilk grupta uçmak için öncelikli geçişler verildi" dedi.

Editör: Eray Erginbaş