Kılıçaslan Mahallesi Kılıçaslan Parkı’nda yaşanan olayda, G.O. (32) isimli kadın, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı R.G. (38) ile para ve kıskançlık meseleleri yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma, hızla kavgaya dönüşünce, parkta bulunan bekçi ve vatandaşların müdahalesiyle kadın darp edilmekten kurtarıldı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, R.G.’yi gözaltına almak istediği sırada, R.G. kadına yönelik küfürler ve ölüm tehditleri savurdu.

R.G. polis ekiplerine, "Seni öldüreceğim. Polis de gelse, jandarma da gelse seni öldüreceğim. Götürsün polis beni, yine geleceğim. İfademi alsınlar yine geleceğim. Seni öldüreceğim oğlum" diyerek kadına ölüm tehditlerinde bulundu. Bu sırada kadın ise, “Öldür, anamın engelli maaşına mı kaldın?” diyerek karşılık verdi. Polis ekipleri R.G.’yi zorla sakinleştirip gözaltına alarak polis otosuna bindirdi. Ancak G.O., şikayetçi olmaktan vazgeçerek, “Ben bir yere gidemem, eve gideceğim. Ben şikayetçi değilim. Eşim, benim evde engelli annem var, çocuğum var. Bırakın. Beraber kalıyoruz, gerek yok. Sakinleşsin 2 dakika. Gerek yok götürmeyin. Ağız tartışması, götürmenize gerek yok” dedi. Şikayetçi olmadığı için R.G. serbest bırakıldı ve çift el ele tutuşarak parktan ayrıldı. 

Bir saat sonra, aynı yerden G.O. ve R.G.’nin tekrar kavga ettikleri ihbarı geldi. Polis ekipleri, olay yerine gidip çiftin kavga ettiğini tespit etti. Çift, tekrar işlem yapılmasına rağmen G.O.’nun şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA